Capital Circle

Onze tarieven

Onderstaand de tarieven voor u als ondernemer. Een account aanmaken op ons platform is geheel gratis!

1. Voor de toetsing van uw financieringsaanvraag door onze experts betaalt u eenmalig een vast, laag bedrag van € 395,- exclusief btw.

2. Past uw aanvraag binnen ons acceptatiebeleid, dan berekenen wij u € 350,- exclusief btw om het project te publiceren. Hiermee bereikt u ruim 10.000 potentiële investeerders en overige partijen die aan Capital Circle verbonden zijn.

3. Is het doelbedrag behaald, dan betaalt u over het uiteindelijke uit te boeken bedrag éénmalig een “Op Maat”-succesfee vanaf 3% (met een minimum van € 2.000). De succesfee is mede afhankelijk van het uiteindelijke risicoprofiel dat aan het project wordt toegekend. Deze succesfee wordt ingehouden op het uit te boeken bedrag.

4. Bij een lopende financiering zullen, naast de rente en/of aflossing, maandelijkse administratiekosten worden geïncasseerd van € 0,25 per investeerder in het project.

Voor overige kosten verwijzen we naar het tarievenblad geldnemers. Zie hiervoor onze Voorwaarden pagina of neem contact op met Capital Circle.