Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Capital Circle Subway brand

Subway

SUBWAY® is een Amerikaanse fastfoodketen opgericht in 1965 en heeft wereldwijd inmiddels 44.863 vestigingen in 112 landen. Hiermee heeft SUBWAY® het meest aantal restaurants in de quickservice branche (ter vergelijking: Mc Donalds heeft 34.000 vestigingen in 119 landen).

De SUBWAY® formule houdt in; verkoop van sandwiches en salades die ter plekke, geheel naar wens van de klant, samengesteld kunnen worden. Vers en gezond staan hierbij centraal (zie subway.nl). De SUBWAY® organisatie is een franchiseorganisatie waar zelfstandige ondernemers, voor eigen risico en rekening, een restaurant runnen onder de SUBWAY® formule. Nederland telt inmiddels ruim 177 franchisevestigingen, waarbij SUBWAY® de ambitie heeft door te groeien naar meer vestigingen. 

SUBWAY® scoort hoog op de onderdelen omzet, ervaring in franchising, stabiliteit, groei, milieubeleid en steun aan toekomstige en huidige franchisenemers in zowel 2013, 2014 en 2015 volgens de rating in de Franchise Global awards.  


Geschiedenis 

In 1965 had Fred DeLuca zich voorgenomen om zijn droomwens in vervulling te laten gaan: dokter worden. De Luca zocht een manier om zijn studie te financieren en dus stelde een vriend van de familie voor een restaurant te openen met “submarine”-broodjes. Deze vriend - Dr. Peter Buck - bood aan om Fred's partner te worden met een lening van $1.000,-. Zo ontstond een zakenrelatie die de wereld van fastfood voorgoed zou veranderen.

Het eerste restaurant werd geopend in Bridgeport, Connecticut in augustus 1965. Daarna namen zij zich voor om binnen 10 jaar 32 restaurants te openen. Fred leerde al snel de basistechnieken van het runnen van een bedrijf en zo ook het belang van het serveren van een product van hoge kwaliteit, het bieden van uitstekende klantenservice, het laag houden van bedrijfskosten en het vinden van geweldige locaties. De lessen die Fred in dit vroege stadium leerde, vormen nog steeds de basis voor alle succesvolle SUBWAY® restaurants wereldwijd.


Tegenwoordig is SUBWAY® 's werelds grootste keten met “submarine”-broodjes, met meer dan 44.000 locaties over de hele wereld. SUBWAY® is de eerste keus voor mensen die op zoek zijn naar een snelle maaltijd waar met het hele gezin van genoten kan worden. Van het begin af aan had Fred een duidelijke visie voor de toekomst van SUBWAY®: "We blijven groeien, waarbij we klanten willen verwennen met heerlijke, op bestelling gemaakte Subs. "
Bedrijfsgegevens

Ordner

Opgericht in 1965

Gefinancierd door Capital Circle 4

Aantal openstaande projecten 0

Rente 7 - 8%

Website
subway-franchise.nl

Subway franchiser worden

SUBWAY® franchisenemers beschikken over een ondernemend karakter en zetten zich in voor de opbouw van een succesvol bedrijf. Als je graag nieuwe vaardigheden leert, met mensen samenwerkt en klaar bent voor een spannend nieuw avontuur, neem dan vandaag nog contact met ons op!


Ik heb interesse in het worden van Subway franchisor

Projecten Subway

SUBWAY® Universiteit Twente

SUBWAY® restaurants is een Amerikaanse fastfoodketen opgericht in 1965 en heeft inmiddels 46.400 vestigingen in 112 landen. Daarmee is het de grootste restaurantketen wereldwijd. Vanaf maandag 8 m...

100%
€90.000,00 Gefinancierd
7 - 7,5% rente
B classificatie

Subway Drive Wormerveer

Subway Drive Wormerveer is een nieuw restaurant, dat wordt gevestigd in het retailpark Noorderveld I te Wormerveer, indirect maar zichtbaar gelegen aan de N246 Zaandam – West-Graftdijk. De nieuwe v...

100%
€245.000,00 Gefinancierd
8% rente
C classificatie

Subway Wageningen

De Amerikaanse fastfoodketen Subway bestaat al sinds 1965 en telt reeds meer dan 44.000 vestigingen in 112 landen, waarvan meer dan 175 franchisevestigingen in Nederland. Daar komt nu weer eentje b...

100%
€169.000,00 Gefinancierd
7 - 7,5% rente
B classificatie

Subway Rijssen

Het eerste Subway restaurant in Nederland opende in 2000 in Eindhoven. Inmiddels zijn er meer dan 150 Subway restaurants door heel Nederland. Capital Circle heeft doorlopend gesprekken met vier dev...

100%
€105.000,00 Gefinancierd
7,5% rente
C classificatie