Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Alles in Wonderland

Alles in Wonderland

Op donderdag 3 augustus om 10.00 uur opent het project Alles in Wonderland.

€105.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 9%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
VOF Wonderland & Geschikt

Gegevens
KvK: 24265643
Opgericht in: 10+ jaar geleden
Werknemers: 11-50
Plaats: Rotterdam

Adresgegevens
Bergselaan 301
3038 CG Rotterdam

Website

allesinwonderland.nl/content/4-over-ons ›

VOF Geschikt & Wonderland heeft in 1999 Bloembinderij Geschikt te Rotterdam overgenomen. In 2005 waren de ondernemers Tanja Hermans en Uday Mastenbroek klaar voor de volgende stap en hebben zij een 2e winkel in Rotterdam geopend, genaamd 'Alles in Wonderland'. In de afgelopen jaren hebben zij de winkel omgebouwd tot een permanente Kerstwinkel. Alles in Wonderland heeft inmiddels de grootste collectie bijzondere kerstballen en ornamenten in Nederland, waaronder collecties van grote merken zoals Vondels, Kurt Adler en Old World Christmas. 

Dit project betreft een aflossingsvrije lening voor de voorfinanciering van in te kopen voorraden en bedrijfsontwikkeling in de vorm van marketing met een doelbedrag van €105.000,-. Ter zekerheid wordt er een 1e pandrecht gevestigd op de inventaris, voorraad, vorderingen en immateriële activa ten gunste van de investeerders van Capital Circle. De ondernemers aanvaarden volledige hoofdelijke aansprakelijkheid in privé.