Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Hypotheek Consultancy Gelderland

Hypotheek Consultancy Gelderland

Op maandag 24 juli om 10.00 uur open het project Hypotheek Consultancy Gelderland.

€40.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 9%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Hypotheek Consultancy Gelderland

Gegevens
KvK: 09152524
Opgericht in: 10+ jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Zevenaar

Adresgegevens
Zonegge 11 16
6903 GB Zevenaar

Website

hcge.nl/home ›

Eenmanszaak Hypotheek Consultancy Gelderland is een onafhankelijk adviesbureau in de financiële dienstverlening, dat adviseert en bemiddelt op het gebied van hypotheken en verzekeringen, waaronder pensioen- en levensverzekeringen. In 2005 is de onderneming door ondernemer Theo van Uem opgericht en helpt hij zowel particulieren als zakelijke klanten. In 2018 sloot hij een financiering af bij de investeerders van Kapitaal op Maat voor de aankoop van 2 schadeverzekeringsportefeuilles. Hypotheek Consultancy Gelderland is gevestigd in Zevenaar, waar de klanten indien gewenst terecht kunnen voor een persoonlijk gesprek.

Dit project betreft een aflossingsvrije lening voor de herfinanciering van de huidige assurantieportefeuille en de overname van een andere portefeuille met een doelbedrag van €115.000,-. De investeerders krijgen in ruil hiervoor een 2e hypotheekrecht op de woning van de ondernemer te Zevenaar waarvan de overwaarde  €135.000 bedraagt op basis van het bijgevoegde taxatierapport.