Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Opening Arcadehal YOSI te Friesland

Opening Arcadehal YOSI te Friesland

Op woensdag 19 juli om 10.00 uur opent het project Arcadehal YOSI te Friesland.

€35.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 9%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Zimo B.V.

Gegevens
KvK: 77039815
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Leeuwarden

Adresgegevens
Blitsaerderleane 48
8927AM Leeuwarden

Website

doubleff.nl/franchising/ ›

Rashorecaondernemer Wudije Rijfkogel is al vanaf zijn 14e werkzaam in de Horeca van zijn ouders en is ermee opgegroeid. Hij heeft veel ervaring opgedaan in verschillende functies en is de franchisegever van de keten Double FF, die gestart is in de binnenstad van Leeuwarden. Double FF is een cafetariaformule die meer dan 25 jaar bestaat en tevens 8 vestigingen telt. Vanuit deze ervaring wenst hij een nieuw concept te starten, namelijk de Horecastraat. Het betreft een combinatie van 2 gebouwen met daarin een breed aanbod aan foodconcepten, waar in gebouw 1 het Grand Café de Babbelaar, de IJssalon, cafetaria Double FF, Food Hal en een gamehal worden gesitueerd. In gebouw 2 komt de Foodhall en het restaurant All you can eat in combinatie met entertainment. Hiervoor is de juiste locatie gevonden in het centrum van Burgum, meer hierover via deze link. De aankoop van de 2 panden genaamd Werkman en Koopman, zijn gefinancierd middels een kredietovereenkomst met ABN-AMRO en Horeca Crowdfunding.

Dit project richt zich op de opening van de gamehal, waarbij er een ontmoetingsplek in de horecastraat gecreëerd wordt. Deze gamehal wordt geopend onder de naam ‘YOSI
’, wat een family entertainment center voor jong en oud in Burgum wordt. Gamehal YOSI biedt een divers spelaanbod. Er wordt aan de allerkleinste tot aan 'nooit-te-oud-om-te-gamen' gedacht. De games zullen worden geleverd door een van de grootste en bekendste leverancier, Game Castle. Zij hebben de ondernemer ook van advies voorzien en weten welke spellen het meest worden gebruikt en gespeeld.