Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
ERA Blokker Drive

ERA Blokker Drive

Op vrijdag 20 januari om 14.00 uur opent het project ERA Blokker Drive. Marc is toegetreden tot de franchiseformule ERA (Expense Reduction Analysts) en heeft een financieringsbehoefte van €40.000 voor de aankoop van de licentie.

€40.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Blokker Drive

Gegevens
KvK: 88267032
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Rosmalen

Adresgegevens
Jupitersingel 16
5241 JE Rosmalen

Website

nl.expensereduction.com/ ›

Documenten

Expense Reduction Analysts (ERA) is ’s werelds meest toonaangevend bedrijf op het gebied van franchising in de kostenbeheersing en de beste keuze onder professionals die hun eigen bedrijf willen bezitten. ERA is al 30 jaar actief in de franchise business en heeft gedurende die tijd duizenden klanten geholpen bij het optimaliseren van hun winst en het verlagen van hun kosten.

ERA beschikt over een internationaal netwerk van experts voor kosten-en leveranciersmanagement. Alle aangesloten adviseurs hebben jarenlange ervaring in hun eigen, specialistische terrein en kennen de verdienmodellen van leveranciers. Zij zien bij bedrijven direct waar winst te behalen valt en waar waarde te creëren is.