Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
The Lebanese Sajeria 2

The Lebanese Sajeria 2

Op maandag 23 november om 14:00 uur opent het project The Lebanese Sajeria 2. Dit Amsterdamse restaurant serveert Libanese Manoushes, versgebakken platte broden met verschillende gezonde toppings. De ondernemers startten met een eerste vestiging in de Jordaan( De 9 Straatjes), na twee jaar is de tweede vestiging op de Utrechtsestraat in Amsterdam geopend. En nu is er een mooi lokatie gevonden voor een 3e lokatie op de Haarlemmerstraat.

€135.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
The Lebanese Sajeria Holding B.V.

Gegevens
KvK: 72969865 0000
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 6-10
Plaats: Amsterdam

Adresgegevens
Utrechtsestraat 69
1017 VJ Amsterdam

Website

thesajeria.com ›

Documenten

Het begon allemaal in juli 2015 toen Lia en Ziad besloten een kraam op de Neighborfood Market te huren om Libanese manoushes te verkopen. De combinatie van de originaliteit van het eten, de manier waarop het wordt gebakken, samen met de geur van de zaatar en het feit dat het gezond is, leidde tot een zeer snel succes. De eerste keer waren ze al om 14:00 uur uitverkocht. Drie succesvolle markten later besloten ze te investeren in een foodtruck. De foodtruck was een groot succes op festivals en werd onder andere gebruikt om de studenten aan de Rietveld Academie te voorzien van lunch. Kia en Ziad zijn een goed team, ze krijgen het voor elkaar om 450 manoushes per dag te verkopen.

De ondernemers startten met een eerste vestiging op De 9 Straatjes, na twee jaar is de tweede vestiging op de Utrechtsestraat in Amsterdam geopend. En nu is er een mooi lokatie gevonden voor een 3e lokatie op de Haarlemmerstraat.