Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


De Heerlyckheid uw topSlijter

De Heerlyckheid uw topSlijter

Op maandag 16 maart om 14 uur opent het project De Heerlyckheid úw topSlijter. Het betreft de overname van een goedlopende slijterij in Lichtenvoorde.

€50.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
De Heerlyckheid

Gegevens
KvK: 77462793
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Hengelo

Adresgegevens
Johannaweg 37
7555CR Hengelo

Website

uwtopslijter.nl ›

Johnny Nijland neemt een bestaande en goed lopende slijterij (Paul úw topSlijter) over. De huidige eigenaar gaat van zijn pensioen genieten. De omgeving van Lichtenvoorde is mooi en gevarieerd. De kerkdorpen bieden een scala aan bezienswaardigheden, horeca en attracties voor jong en oud. Elk kerkdorp heeft haar eigen identiteit, waardoor het ondernemersklimaat goed is. De winkel ligt aan een plein met voldoende gratis parkeergelegenheid en heeft een oppervlakte inclusief magazijn, keuken en kantoor van 125 m2. Met buren als een kaaswinkel, boekhandel en een Albert Heijn is de ligging zeer gunstig. Bovendien is er op zaterdagmorgen aan het pleintje een warenmarkt die veel klandizie trekt.
 
De slijterij is reeds onderdeel van het úw topSlijter samenwerkingsverband. Ondernemers mogen daardoor enerzijds veel zelf bepalen, anderzijds profiteren ze wel van verschillende mogelijkheden die deze samenwerking biedt. Denk hierbij aan gezamenlijke marketing (on- en offline) en volledige inrichting van een slijterij-webshop. Het assortiment in de winkel is door de huidige eigenaar en de formule met ondersteuning van de groothandel De Monnik reeds bepaald en blijkt succesvol. 


Over úw topSlijter
Het samenwerkingsverband úw topSlijter presenteert zich als een onmiskenbare, unieke en succesvolle formule met een specialistisch imago en veel toegevoegde waarde. Het is met globaal 80 zelfstandige slijters de op twee na grootste slijtersorganisatie op de Nederlandse markt. 


Mede-eigenaar
Leden van úw topSlijter kopen twee certificaten van aandelen in de formule. Hierdoor worden ze mede-eigenaar van de formule. Over de aandelen wordt regelmatig dividend betaald. Ook geeft het aandelenbezit het recht om op de jaarvergadering te verschijnen. Tevens krijgen aangesloten slijters interessante masterclasses aangeboden en hebben ze de gelegenheid om met andere topSlijter collega’s ervaringen en ideeën te delen. Naast de jaarvergadering organiseert topSlijter op regelmatige basis bijeenkomsten en studiereizen speciaal voor leden. 
 
Synergie-effect
Naast de voordelen van het synergie-effect van het collectief, staat de mate van zelfstandigheid zeer hoog in het vaandel bij deze formule. Hierdoor maakt iedere ondernemer eigen keuzes om maximaal aan de lokale situatie te voldoen. Úw topSlijter profileert zich nadrukkelijk als zelfstandig ondernemer in de lokale markt. De winkelier kent de klant en de lokale mogelijkheden als geen ander en staat midden in die samenleving. Een topSlijter is een vakman of vakvrouw die over de juiste papieren en diploma’s beschikt, niet alleen vanuit wettelijke verplichting maar ook ter versterking van dat vakmanschap.

Webwinkel
De website www.uwtopslijter.nl is recent geheel aangepast, waarmee deze klaar is voor toekomstige mogelijkheden. Iedere ondernemer heeft een eigen, lokale website tot zijn beschikking om persoonlijke informatie op te kunnen communiceren en is zo voor zijn klanten direct toegankelijk. Ingeschreven consumenten ontvangen digitaal diverse nieuwsbrieven.

Investeer vandaag!