Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Fixtel Leidschendam

Fixtel Leidschendam

Op 17 februari om 14 uur opent het project Fixtel. Fixtel is een gecertificeerd service en repair center voor alle merken smartphones, tablets en telefoons. Fixtel opent met deze financiering de vijfde vestiging in zes jaar tijd.

€132.500

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

C

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Fixtel

Gegevens
KvK: 61212164
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Leidschendam

Adresgegevens
Nieuwstraat 20 b
2266AD Leidschendam

Website

fixtel.nl ›

Fixtel is een gecertificeerd service en repair center voor alle merken smartphones, tablets en telefoons. Bij Fixtel kan de klant zeer eenvoudig zijn smartphone, tablet en telefoon ter reparatie aanbieden. Is het probleem onduidelijk, dan kan de klant zijn smartphone, tablet of telefoon kosteloos laten onderzoeken. Naar aanleiding van dit gratis onderzoek informeert Fixtel de klant eerst over de reparatiekosten, waarna de klant de keuze heeft om zijn smartphone, tablet en telefoon te laten repareren.


De organisatie heeft nagenoeg alle onderdelen op voorraad, waardoor klanten te allen tijde kunnen binnenstappen en onder het genot van een kopje koffie ter plaatse op hun reparatie kunnen wachten. Hierbij hoeft de klant vooraf  geen afspraak of melding te maken. De gemiddelde reparatietijd bedraagt ongeveer 30 minuten. Daarnaast verkoopt Fixtel refurbished toestellen en tablets en accessoires.
 
Fixtel heeft momenteel goedlopende vestigingen in Vlaardingen, Schiedam, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Leidschendam wordt hiermee de vijfde locatie.

Franchise
In april 2020 is Fixtel aanwezig met een stand op de franchisebeurs. Fixtel is momenteel druk bezig om de nodige stappen te nemen om haar concept te gaan franchisen. Dit betekent dat zelfstandig ondernemers, gebruik makend van het concept en de uitstraling van Fixtel, in de gelegenheid worden gesteld om een eigen winkel te openen.

Hoofdvestiging 
Een onderdeel hiervan is het openen van nog één eigen vestiging in Leidschendam. Deze vestiging wordt een eigen Fixtel vestiging, waarin ook kantoorruimtes en een trainingscentrum worden ondergebracht. Ook zal de verkoop vanuit de webshop vanuit deze vestiging worden uitgebreid. Daarnaast zal via Fixtel te Leidschendam de centrale inkoop voor alle eigen vestigingen en toekomstige franchisenemers verlopen.

Kortom; Fixtel te Leidschendam wordt het hoofdkantoor van alle eigen Fixtel vestigingen en zal het centrale punt vormen voor inkoop, distributie en het uitrollen en opbouwen van de franchiseorganisatie.
 
Centrale inkoop
Fixtel heeft momenteel 4 vestigingen die allemaal zelfstandig de inkoop doen. Door het centraal bijhouden en inkopen van de voorraad, wordt een belangrijke efficiëntieslag gemaakt en worden inkoopkosten gereduceerd.
Tevens biedt het centraal inkopen en distribueren van de voorraad aan franchisenemers de mogelijkheid om extra inkomsten voor de organisatie te realiseren door afspraken te maken met geselecteerde leveranciers.
 
Trainingscentrum en kantoren
Het trainingscentrum is bedoeld voor bestaande medewerkers en aankomende franchisenemers. Hierdoor blijft de kwaliteit van Fixtel gewaarborgd. Door één wijze van werken en regelmatige kennis-updates kunnen de kernwaarden van Fixtel gehandhaafd en verder uitgebouwd worden. Daarnaast worden aankomende franchisenemers goed voorbereid op de bedrijfsvoering van een eigen winkel en worden de reparatiemethoden en cultuur van Fixtel eigen gemaakt.


Door het centraliseren van het hoofdkantoor van Fixtel, wordt een verdere slag gemaakt in de professionalisering van de organisatie. 

De eerste franchisenemer (wellicht uit de deelname aan de Franchisebeurs 2020) zal één van de bestaande vestigingen over gaan nemen.
 
Winkel en Webshop
Naast bovenstaande zaken is Fixtel te Leischendam ook een eigen vestiging, met dezelfde uitstraling en activiteiten als de bestaande winkels. Er is voor Leidschendam gekozen, omdat ook deze kern een hoge concentratie kent van onderstaande doelgroepen van Fixtel en een vergelijkbare populatie heeft als Berkel en Rodenrijs, waar de afgelopen anderhalf jaar bewezen is dat het concept van Fixtel goed aanslaat bij de bevolking.
 
Leidschendam:
- Groeikern met veel startende/jonge gezinnen
- Aanwezigheid van scholen in de omgeving
- Toename van nieuwbouwwoningen
- Weinig concurrentie

Investeer vandaag!