Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


I Love Sushi lll

I Love Sushi lll

Op woensdag 12 februari om 14:00 uur opent deze aanvraag. I Love Sushi is de snelst groeiende sushi-franchiseformule in Nederland: in 2020 willen ze 50 vestigingen open hebben. De formule ligt goed op koers en haalt haar eigen prognoses. Om verdere groei te realiseren doen ze een beroep op de crowd van Capital Circle.

€250.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
I Love Sushi Beheer B.V.

Gegevens
KvK: 67738605
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 6-10
Plaats: Blaricum

Adresgegevens
Ravenlaan 9
1261WT Blaricum

Website

ilovesushiholland.nl ›

I Love Sushi kent zijn oorsprong in 2012. Na een aantal verschillende concepten onder verschillende namen is er na het succes met I Love Sushi Hoorn in 2016 besloten om het sushi bezorg- en afhaal concept landelijk uit te rollen in een franchise formule.


De missie van I love Sushi concept is het op de markt brengen van een traditioneel Japans horeca concept in een westers jasje voor de Nederlandse thuismarkt door middel van afhalen en thuisbezorg service. I Love Sushi wil in Nederland qua prijsniveau toegankelijk zijn voor een breed publiek.


I Love Sushi verzorgt het hele voortraject van vestigingsonderzoek, huur van winkelpanden, verbouwing, marketing et cetera en levert de vestigingen turn-key op aan de nieuwe franchisenemers. Zij kunnen vervolgens direct met de core-business aan de slag. De formule is down to earth en transparant. Elke franchisenemer betaalt een vaste fee over de gerealiseerde omzet. 


Er zijn nu 42 franchise vestigingen, waarvan er zeven locaties begin 2020 open gaan:

Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn (Voorjaar 2020), Amersfoort (Opening begin 2020),  Amsterdam Centrum (Voorjaar 2020),  Amsterdam Noord, Amsterdam Slotervaart, Amsterdam Zuid-Oost, Apeldoorn, Apeldoorn Poke Bowl, Capelle a/d IJssel (Voorjaar 2020), De Bilt, Delft, Den Haag, Deventer, Ede, Enschede, Groningen, Groningen Noord, Hoofddorp, Hoorn, Houten, Huizen, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Purmerend, Rotterdam,  Rotterdam Hillegersberg,  Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Utrecht, Utrecht 2 (Voorjaar 2020), Vlaardingen (Opening begin 2020), Waddinxveen (Opening begin 2020), Wijchen, Zaandam, Zeist, Zoetermeer, Zwolle.

I Love Sushi is ambitieus: in 2020 willen ze 50 vestigingen open hebben in Nederland. De formule ligt goed op koers en haalt haar eigen prognoses. Om verdere groei te realiseren doen ze een beroep op de crowd van Capital Circle.


Investeer vandaag!