Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Monkey Moves Venray

Monkey Moves Venray

Op maandag 24 februari om 14 uur opent het project Monkey Moves Venray van franchisenemer Jacqueline Willems -Coersen.

€25.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Monkey Moves

Gegevens
KvK: 74240331
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Leunen

Adresgegevens
Horsterweg 11
5809ER Leunen

Website

monkeymoves.nl/ ›

Kinderen goed leren bewegen, daar gaan ze voor bij Monkey Moves. Sport is hét middel om kinderen fit en zelfredzaam te maken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen tot volwaardige mensen die steeds weer nieuwe stappen durven te zetten, nieuwe dingen leren en met een positief zelfbeeld de wereld ontdekken. Middels sportieve activiteiten, passend bij de sociale- en motorische vaardigheden van de verschillende leeftijdsgroepen, helpt Monkey Moves ouders met dit deel van de opvoeding.

 

Onderzoek toont keer op keer aan dat meer en beter bewegen effect heeft op de gezondheid van kinderen. Een betere fysieke fitheid en optimale motorische ontwikkeling zorgen voor betere schoolprestaties en betere sociale vaardigheden. Daarbij is aangetoond dat deze positieve effecten een rol blijven spelen tijdens de volwassen leeftijd. "Jong geleerd is oud gedaan". Kinderen leren alleen niet meer hoe ze moeten spelen.

 

Monkey Moves brengt gezond bewegen weer terug in het DNA van het kind. Door kinderen samen te leren spelen, samen regels te maken en aan te passen en de basis van 12 verschillende sporten aan te leren, verrijken ze de beweegervaringen en keert het plezier terug. Bijkomende voordelen zijn het stimuleren van zelfredzaamheid en sociale verbondenheid. Samen met bewegingswetenschappers, docenten en therapeuten heeft Monkey Moves een multisport programma ontwikkeld voor kinderen van 1,5 tot 9 jaar. De groepen zijn bewust klein (max 15 kinderen) en zo inclusief mogelijk. Als een kind iets minder vaardig is, motorisch of sociaal, dan verrijkt dat de lessen en de leerervaring voor alle kinderen, aldus de filosofie van Monkey Moves.

Bij de Monkey Moves Club kunnen kinderen 40 weken per sportseizoen terecht voor lessen waarin elk jaar de motorische- en sociale vaardigheden - voor de specifieke leeftijd - worden gekoppeld aan de 12 populairste sporten van Nederland. Elke drie weken een andere sport, met tussendoor een aantal themaweken.


Naast clublessen kunnen Monkey Moves lessen ook als cursussen en workshops op kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang (BSO) worden aangeboden.
Daarnaast organiseert Monkey Moves kampen, feestjes en open evenementen (zoals AH Sportweken, Pietendag en Winterfit). 

Door de leden en het NOC*NSF is Monkey Moves als open vereniging beloond met de beste klantbeoordelingen van de regio Utrecht , namelijk met een 9.8!

 

Missie

“Bij Monkey Moves creëren wij plezier in de start van een leven lang gezond leven. We zijn gedreven door impact en stoppen nooit met leren. We stimuleren fitheid, zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en zelfredzaamheid door met onze diensten variatie in bewegen en uitdagende challenges te bieden. Samen zijn we, en maken we teamplayers. We zijn gepassioneerd, vastberaden, maar bescheiden.”

 

Investeer vandaag!