Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Overname restaurant NOEMME

Overname restaurant NOEMME

Op 8 januari om 14:00 uur opent het project Overname restaurant NOEMME. Flexitarisch genieten midden in de Korte Putstraat, dé restaurantstraat van het bruisende 's-Hertogenbosch. Karlijn van Oss en Jessie Helsen openen hun nieuwe restaurant NOEMME op de locatie van restaurant 't Bosch Kwartiertje.

€100.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
NOEMME B.V.

Gegevens
KvK: 76589307
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Waalwijk

Adresgegevens
Schotsestraat 10
5142RE Waalwijk

Website

noemme.nl ›

Documenten

NOEMME serveert ontbijt, lunch en diner. De gehele dag door kunnen gasten er borrelen. 


Er is een groeiende trend in alles wat groen en duurzaam is. Een vegetarisch / veganistisch dieet is hier onderdeel van. De vleesvervangende markt is een van de snelstgroeiende ter wereld. Hoewel de horeca hier enigszins op in begint te spelen  zien Karlijn en Jessie dat dit in de zaken voor het bredere publiek achterblijft. Het menu wordt gedomineerd door vlees en vis, aangevuld met de standaard vega-opties; lasagne, risotto en iets met geitenkaas. NOEMME draait dit om en onderscheidt zich hiermee. In dit laagdrempelig en toegankelijke restaurant kan ook de vlees- of vis-fan terecht voor een origineel gerecht, maar met de uitgebreide vega-kaart hopen Karlijn en Jessie zelfs de echte carnivoor te verleiden om eens voor minder vlees te kiezen. 


Bij de ingang komt een grote tafel te staan waar iedereen kan aanschuiven. Overdag zal dit een werkplek/ontmoetingsplek zijn en ’s avonds kan men hier dineren. Achter in de zaak komt een grote bar waar gezonde sappen worden gemaakt. Geen zin in een gezond sapje, er is ook een heerlijk stuk chocoladetaart. Beneden komen er ook diverse zithoeken met verschillende stoelen. Boven is de open keuken. Verder biedt NOEMME boven drie verschillende hoeken. Als eerste een spelletjesruimte of plek waar gasten gewoon eens met de benen omhoog een goed boek kunnen lezen. De vide wordt omgetoverd tot romantisch hoek met een Liefde is.. muur. Hier beleven mensen de eerste date tot huwelijksaanzoek. Tenslotte richten de dames een vergaderruimte in voor maximaal 15 personen. Er is dus werkelijk voor iedereen een plek bij NOEMME. 


De Locatie:


De Korte Putstraat kenmerkt zich door een grote diversiteit aan horecagelegenheden. Al meer dan 25 jaar weten bezoekers onze straat te vinden om te genieten van een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel. De Korte Putstraat is populair onder zowel de Bosschenaren als toeristen en verwelkomt maandelijks 50.000 bezoekers. Door de sterke stichting die ondernemers onderling hebben opgezet worden regelmatige succesvolle activiteiten en gezamenlijke marketing campagnes georganiseerd. Zoals de video hieronder: