Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Aankoop O.G. I love Sushi Enschede

Aankoop O.G. I love Sushi Enschede

Op vrijdag 21 februari om 14 uur opent het project aankoop onroerend goed Enschede door I Love Sushi Property B.V.

€135.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
I Love Sushi Property B.V.

Gegevens
KvK: 67689558
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Huizen

Adresgegevens
Monnickskamp 8
1273JS Huizen

Website

ilovesushiholland.nl ›

I Love Sushi kent zijn oorsprong in 2012. Na een aantal verschillende concepten onder verschillende namen is er na het succes met I Love Sushi Hoorn in 2016 besloten om het sushi bezorg- en afhaal concept landelijk uit te rollen in een franchiseformule.


Er zijn nu 42 franchise vestigingen, waarvan er zeven locaties begin 2020 open gaan:

Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn (Voorjaar 2020), Amersfoort (Opening begin 2020),  Amsterdam Centrum (Voorjaar 2020),  Amsterdam Noord, Amsterdam Slotervaart, Amsterdam Zuid-Oost, Apeldoorn, Apeldoorn Poke Bowl, Capelle a/d IJssel (Voorjaar 2020), De Bilt, Delft, Den Haag, Deventer, Ede, Enschede, Groningen, Groningen Noord, Hoofddorp, Hoorn, Houten, Huizen, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Purmerend, Rotterdam,  Rotterdam Hillegersberg,  Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Utrecht, Utrecht 2 (Voorjaar 2020), Vlaardingen (Opening begin 2020), Waddinxveen (Opening begin 2020), Wijchen, Zaandam,  Zeist, Zoetermeer, Zwolle. 
 
I Love Sushi Property

I Love Sushi Property B.V. is de entiteit van het bedrijf die de winkelpanden aanhuurt. Franchisenemers betalen op hun beurt weer huur aan I Love Sushi Property. Tot op heden heeft I Love Sushi alleen vestigingen in gehuurde panden. Bij het aangaan van een huurcontract wordt wanneer mogelijk een koopoptie bedongen, waarbij I Love Sushi Property binnen de huurperiode het pand aan kan schaffen tegen een vooraf afgesproken bedrag. Het is dan ook de bedoeling van I Love Sushi Property om op deze manier een vastgoedportefeuille op te bouwen.

Voor het pand in Enschede aan de Deurningerstraat 5A is dat nu het geval. Dit wordt daarmee het eerste eigen pand in portefeuille.  

De Enschedese franchisenemer heeft op deze locatie een zeer goed lopende vestiging. Daarom is het zeer interessant voor I Love Sushi om het pand nu zelf te kopen. 

Investeer vandaag!