Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
WAAR Eindhoven

WAAR Eindhoven

Maandag 25 november om 14.00 uur opent de aanvraag voor financiering van een nieuwe WAAR winkel in Eindhoven. WAAR is een keten van winkels vol mooie, leuke en hippe producten met een goed verhaal. Alle producten zijn fairtrade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in sociale werkplaatsen.

€80.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Waar Eindhoven V.O.F.

Gegevens
KvK: 76361268
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Eindhoven

Adresgegevens
Mondorfweg 4
5625LG Eindhoven

Website

ditiswaar.nl ›

Documenten

Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. WAAR biedt een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Alle producten zijn op één of andere manier duurzaam geproduceerd; fairtrade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Bij WAAR besteden ze veel aandacht aan het design van het assortiment. Koop je een cadeau bij WAAR dan pakken ze het altijd prachtig voor je in.


WAAR Nederland staat voor 100% achter haar franchisenemers. Daarom doet WAAR Nederland bv voor 50% zelf mee aan elke vestiging die zij opent. Hiertoe wordt altijd een VOF opgericht waarin de winkeleigenaar en WAAR Nederland beide 50% aandeelhouder zijn. Beide vennoten zijn ieder volledig aansprakelijk voor de financiering.


De drijvende kracht en oprichter achter WAAR Nederland is Alec Clement, zelf investeerder in duurzaamheid. In het gehele beleid van WAAR komen duurzaamheid, gelijkheid en samenwerking terug. Niet alleen de franchisenemer en -gever hebben profijt van WAAR, maar iedereen die betrokken is in de keten profiteert.