Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Autobedrijf Manninck

Autobedrijf Manninck

Op woensdag 13 november om 14:00 uur opent het project Manninck. Naamgevers van autobedrijf Manninck, Ronnie Durinck en Alex Kampman zijn jeugdvrienden en dagen zichzelf en elkaar op zakelijk vlak telkens weer uit. Met hun nieuwe webwinkel voor occasions dagen ze bovendien de gevestigde orde uit.

€60.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Manninck

Gegevens
KvK: 61974269
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Zwijndrecht

Adresgegevens
Molenvliet 23
3335LH Zwijndrecht

Website

manninck.nl/ ›

Kampman en Durinck hebben de afgelopen twee jaar veel tijd en geld geïnvesteerd in een nieuw concept: Het online verkopen van auto's via een webshop. Het voor consumenten volledig mogelijk maken om online een auto te kopen tegen gunstige voorwaarden.

 
Hiervoor hebben ze hun hele online omgeving in een nieuw jasje gestoken met een totaal vernieuwde site en kan er vanuit een "probleemstelling-oplossing" gezocht worden binnen een categorie met een reismotief. Om een voorbeeld te geven: Bespaar-auto, Doorgroei-auto, etc.
 
Tevens is een uitgebreid makerkingplan opgetuigd waarbij de hele customer journey in kaart is gebracht en alle stadia van het oriënteren op de aanschaf van een auto tot de daadwerkelijke aanschaf stap voor stap in kaart zijn gebracht. 
 
De nieuwe Manninck formule biedt daadwerkelijk de mogelijkheid om online een occasion te kopen. 
 
De klant kiest en koopt online de auto en deze wordt in overleg bij de klant thuis geleverd wanneer het uitkomt. 
Manninck biedt zelfs een niet tevreden geld terug garantie binnen twee weken na levering of 300 gereden kilometers.
 
Vanzelfsprekend blijft ook de mogelijkheid bestaan om in Zwijndrecht naar de showroom te komen om daar persoonlijk advies te krijgen.