Hulp nodig? Bel ons op 010 - 30 20 303

Onsuccesvol gefinancierd
Zus Groen, Grond en Infra

Zus Groen, Grond en Infra

Op maandag 7 oktober om 14.00 uur opent het project Zus Groen, Grond en Infra. De financiering zal worden aangewend voor de verduurzaming van de werkplaats, uitbreiding van gereedschap en aanschaf van machines en werkkapitaal.

€70.000
Te financieren

€70.000
Benodigd

60
Maanden looptijd

-123
Dagen nog open

Investeringsoverzicht

8%
100%
Het project heeft haar doel niet behaald

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Zus Groen, Grond en Infra

Gegevens
KvK: 53854322
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Brielle

Adresgegevens
Kloosterweg 20
3232LC Brielle

Website

- ›

Zus Groen, Grond en Infra is het bedrijf van de familie Rodenburg. Groen, Grond en Infra dekt perfect de lading van de werkzaamheden van dit loonwerkbedrijf. 
 
Een loonwerkbedrijf beschikt over machines voor grondbewerking en oogst en bovendien over het personeel om ze te bedienen. Het gaat dan bijvoorbeeld om oogstmachines, graafmachines, kranen en dergelijke. De machines worden inclusief de bezetting verhuurd om bepaalde werken uit te voeren; dit gebeurt meestal op basis van uur- of hectaretarief. 
 
Het inzetten van een loonbedrijf biedt diverse voordelen ten opzichte van het eigen bezit van een machine. Loonbedrijven kunnen bijvoorbeeld extra worden ingezet in drukke periodes. Bovendien hoeft de opdrachtgever zelf geen specialistische (landbouw-)machines aan te schaffen door gebruik te maken van de diensten van een loonbedrijf. 
 
Zus Groen, Grond en Infra voert uiteenlopende diensten uit voor verschillende opdrachtgevers:
- Het aanleggen en onderhouden van bedrijfsterreinen en rioleringen.
- Het uitvoeren van verschillende werkzaamheden en cultuurtechnische werken bij veehouders. Denk hierbij aan zaaien, oogsten, bewerken en onderhouden van het land.
- Het onderhouden van sloten en watergangen (zoals maaien en baggeren) en het onderhouden van groenstroken bij gemeentes en waterschappen.
 
Opdrachtgevers kiezen voor dit familiebedrijf omdat ze de machines en het vakmanschap in huis hebben voor het uit te voeren werk. Zus Groen, Grond en Infra biedt goede kwaliteit, komt haar afspraken na en  is een betrouwbare partner. Allemaal van groot belang in een bedrijfstak die het voornamelijk moet hebben van mond tot mond reclame.