Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Personal Fitness Nederland Etten-Leur

Personal Fitness Nederland Etten-Leur

Op maandag 30 september om 14 uur opent er weer een nieuw Personal Fitness Nederland project. Kim Huijbrechts start binnenkort haar vestiging in Etten-Leur.

€35.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
FitnBliss

Gegevens
KvK: 65543173
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Etten-Leur

Adresgegevens
Marskramerstraat 60
4871MH Etten-Leur

Website

personalfitnessnederland.nl/ ›

Documenten

Downloads

Personal Fitness Nederland (PFN) is een snel groeiende franchiseformule die momenteel bijna 70 vestigingen in Nederland telt.

Personal Fitness Nederland staat voor een no-nonsense aanpak. Geen dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen, maar werken aan een nieuwe levensstijl. En Personal Fitness Nederland durft haar deelnemers ‘Afvallen met resultaatgarantie’ te bieden, waarbij alle persoonlijke doelstellingen worden behaald. Wanneer een klant deze doelen tóch niet binnen de afgesproken tijd behaalt, wordt er kosteloos met deze deelnemer doorgetraind. 

Personal Fitness Nederland heeft het succesvolle FIT for LIFE programma ontwikkeld. Dit programma omvat in het kort:

  •   Gratis intake en gezondheidscheck
  •   Trainingsschema op maat
  •   Individueel voedingsadvies
  •   Mental coaching
  •   Personal training met persoonlijke begeleiding
  •   100% resultaatgarantie

Het gebrek aan begeleiding (en daarmee: resultaat) bij de grote en lowbudget Fitnesscentra zorgt voor een groeiende groep mensen die daadwerkelijk wat overheeft voor blijvend resultaat: gewichtsverlies en winst in gezond- en fitheid. PFN speelt hier met haar multidisciplinaire en persoonlijke aanpak succesvol op in.  Het project Personal Fitness Nederland - Etten-Leur is begeleid door Koelewijn & Partners. 

Investeer vandaag!