Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


UwVerzuimregisseur

UwVerzuimregisseur

Woensdag 20 november om 14.00 uur opent deze aanvraag. UwVerzuimregisseur helpt mensen met een chronische en progressieve aandoening bij het doorlopen van de Wet Verbetering Poortwachter en de UWV procedures.

€150.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
UwVerzuimregisseur B.V.

Gegevens
KvK: 73370797
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Papenhoven

Adresgegevens
Oude Kerkstraat 1
6124BD Papenhoven

Website

uwverzuimregisseur.nl ›

UwVerzuimregisseur helpt mensen met een chronische en progressieve aandoening bij het doorlopen van de Wet Verbetering Poortwachter en de UWV procedures.


De ambitie van UwVerzuimregisseur is om deze mensen ook oplossingen aan te reiken die het mogelijk maken de regie te voeren over

hun werk, hun gezondheid en hun leven. Om ze zo te helpen de weg terug te vinden naar een zinvolle en volwaardige invulling van hun leven gebaseerd op een reële bijdrage aan de maatschappij. Sinds 2018 heeft UwVerzuimregisseur zo’n 80 Parkinson, ALS en reumapatiënten begeleid.

 

Een tweede ambitie is om het platform Helden on Tour op te richten met als doel het mogelijk maken voor mensen met een chronische aandoening om positief betrokken te blijven bij de maatschappij, te blijven bewegen, te sporten, mentaal te ontspannen én te blijven werken aan hun persoonlijke en sociale ontwikkeling.


In het memorandum leest u meer over de huidige en toekomstige dienstverlening. 

Investeer vandaag!