Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Used Products Haarlem

Used Products Haarlem

Maandag 18 november om 14.00 uur opent deze aanvraag. Het reeds goedlopende filiaal van Used Products Haarlem verhuist naar een A-locatie. Zowel voor de verhuizing als voor uitbreiding van de voorraad zoeken de ondernemers financiering.

€50.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Used Products Haarlem

Gegevens
KvK: 71154604
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Haarlem

Adresgegevens
Rijksstraatweg 242
2022DJ Haarlem

Website

usedproductshaarlem.nl ›

De succesvolle franchiseorganisatie is opgericht in 1997 en begeeft zich in bijna alle productgroepen van de tweedehands markt.
 
Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio, games, gameconsoles, gereedschap, sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. 
Ook bieden ze hun klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. In Nederland zetten ze de sterke groei al jaren achtereen door, er zijn inmiddels 56 winkels. De verdiensten liggen bij gebleken geschiktheid van de ondernemer behoorlijk bovengemiddeld.
 
Ook in het buitenland timmert Used Products hard aan de weg. In België, Spanje en Oostenrijk zijn de eerste winkels met succes geopend en ook in andere landen zoekt de formule kandidaten die de masterlicentie voor dat land willen exploiteren of een winkel willen openen.