Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Monkey Moves 's-Hertogenbosch

Monkey Moves 's-Hertogenbosch

Op vrijdag 20 september om 14.00 uur opent het project Monkey Moves 's-Hertogenbosch. Erik Meulendijk is een ‘sportdier’ in hart en nieren. Hij was profvoetballer is is daarna altijd als trainer actief geweest. Erik start binnenkort als franchisenemer van Monkey Moves, een uitgewerkt concept met een zeer actueel thema: bewegen voor kinderen.

€25.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
FC Tip / Nationaal Voetbal Instituut

Gegevens
KvK: 66297710
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Rosmalen

Adresgegevens
Koningstraat 97
5241TN Rosmalen

Website

monkeymoves.nl ›

Documenten

De franchiseformule Monkey Moves brengt gezond bewegen weer terug in het DNA van het kind. Door kinderen samen te leren spelen, samen regels te maken en aan te passen en de basis van 12 verschillende sporten aan te leren, verrijken ze de beweegervaringen en keert het plezier terug. Bijkomende voordelen zijn het stimuleren van zelfredzaamheid en sociale verbondenheid. Samen met bewegingswetenschappers, docenten en therapeuten heeft Monkey Moves een multisport programma ontwikkeld voor kinderen van 1,5 tot 9 jaar. De groepen zijn bewust klein (max 15 kinderen) en zo inclusief mogelijk. Als een kind iets minder vaardig is, motorisch of sociaal, dan verrijkt dat de lessen en de leerervaring voor alle kinderen, aldus de filosofie van Monkey Moves.

Investeer vandaag!