Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


TULA yogastudio Ede

TULA yogastudio Ede

Op woensdag 25 september om 14:00 uur opent het project TULA Yogastudio Ede. Ondernemer Eva de Hoijer opent binnenkort de eerste franchisevestiging van TULA .

€85.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Your Time

Gegevens
KvK: 55475205
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Ede

Adresgegevens
Louise Henriëttelaan 5 G
6713MG Ede

Website

tulayogastudios.nl/ede/ ›

TULA Yogastudio Ede is een franchise van TULA Yoga. Franchisegevers zijn Viki Boviatsis en Ruben Stelma. In vijf jaar tijd hebben Ruben en Viki twee goedlopende TULA Yogastudio’s in Amsterdam opgezet: Westerpark en Bos & Lommer. 
Met deze ervaring wordt de franchisenemer ondersteund in alle aspecten van het opzetten en succesvol maken van een locatie van een TULA Yogastudio. 


In Ede is nog geen grotere yogastudio waar meerdere lessen, workshops en trainingen gevolgd kunnen worden. Er is een aantal plekken in Ede waar men nu yogalessen kan volgen. Er is één yogastudio (Iyengar yoga – een heel specifieke vorm van yoga). Verder zijn het docenten die een locatie huren om daar hun lessen aan te bieden. Alle docenten geven de lessen voornamelijk zelf en zijn regelmatig gesloten vanwege vakanties. Ook schrijven klanten zich in voor één specifieke les per week. Ruilen is wel mogelijk maar alleen als er plek is. 

 

In TULA Yogastudio Ede begint het aanbod met 23 lessen per week. In de toekomst zal dit verder worden uitgebreid. TULA biedt uiteenlopende yogastijlen aan: dynamische yoga, ontspannende yoga, hatha yoga, zwangerschapsyoga, 55+ yoga en mindfulness. 

Met strippenkaart of abonnement zitten klanten niet vast aan een les of dag, maar kan men kiezen uit het hele rooster. Een abonnement biedt de mogelijkheid om onbeperkt yogalessen te volgen. De studio is het gehele jaar open, het aanbod is zo opgebouwd dat het een breed scala aan geïnteresseerden trekt; van yoga-introductie tot verdieping door middel van workshops en zelfs met het geven van workshops, cursussen en trainingen om yogadocent te worden. 

 

Een aantal bestaande docenten uit Ede is aangetrokken om vaste lessen te komen geven, het bestand aan deelnemers dat zij hebben, zal worden meegenomen naar TULA. 


Verder is een belangrijk onderdeel van iedere TULA Yogastudio de loungeruimte waar mensen voor en na de les kunnen zitten, alleen of in contact met elkaar.  

 

TULA Yogastudio in Ede zal naast de yogalessen ook trainingen voor professionals aanbieden. Er zijn niet veel Vinyasa yoga docentopleidingen (dynamische yogastijl) die in de regio Ede, Arnhem, Nijmegen worden aangeboden en veel mensen reizen naar Utrecht of Amsterdam om daar trainingen te volgen. Hetzelfde geldt voor Yin-yoga. Door trainingen in Ede aan te bieden met nationaal- en internationaal bekende docenten trekt de studio deelnemers uit de hele regio aan.  

Incentive:
Als dank voor uw investering wordt er een incentive aangeboden:

  • €500,- 5 rittenkaart half jaar geldig
  • €1.500,- 10 rittenkaart 1 jaar geldig
  • €4.500,- 20 rittenkaart  1 jaar geldig
  • €10.000,- jaarabonnement onbeperkt yoga 

Allemaal geldig in zowel Amsterdam als Ede.

Video over TULA Yoga:


Investeer vandaag!