Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Personal Fitness Nederland Hoorn

Personal Fitness Nederland Hoorn

Op vrijdag 23 augustus om 14.00 uur opent het project Personal Fitness Nederland Hoorn, voor vaste volgers en investeerders van Capital Circle ondertussen geen onbekende meer. Er staat weer een nieuwe PFN voor u klaar om in te investeren.

€42.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Personal Fitness Hoorn

Gegevens
KvK: 71314598
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Hoorn

Adresgegevens
Bertus Aafjeshof 73
1628VK Hoorn

Website

personalfitnessnederland.nl/ ›

Documenten

Personal Fitness Nederland (PFN) is een snel groeiende franchiseformule die momenteel bijna 70 vestigingen in Nederland telt.

Personal Fitness Nederland staat voor een no-nonsense aanpak. Geen dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen, maar werken aan een nieuwe levensstijl. En Personal Fitness Nederland durft haar deelnemers ‘Afvallen met resultaatgarantie’ te bieden, waarbij alle persoonlijke doelstellingen worden behaald. Wanneer een klant deze doelen tóch niet binnen de afgesproken tijd behaalt, wordt er kosteloos met deze deelnemer doorgetraind. 

Personal Fitness Nederland heeft het succesvolle FIT for LIFE programma ontwikkeld. Dit programma omvat in het kort:

  •   Gratis intake en gezondheidscheck
  •   Trainingsschema op maat
  •   Individueel voedingsadvies
  •   Mental coaching
  •   Personal training met persoonlijke begeleiding
  •   100% resultaatgarantie

Het gebrek aan begeleiding (en daarmee: resultaat) bij de grote en lowbudget Fitnesscentra zorgt voor een groeiende groep mensen die daadwerkelijk wat overheeft voor blijvend resultaat: gewichtsverlies en winst in gezond- en fitheid. PFN speelt hier met haar multidisciplinaire en persoonlijke aanpak succesvol op in.  Het project Personal Fitness Nederland - Hoorn is begeleid door Koelewijn & Partners. 

Investeer vandaag!