Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Overname Jamin Almere

Overname Jamin Almere

Op donderdag 29 augustus om 14:00 uur opent het project Overname Jamin Almere. In verband met gezinsuitbreiding van de huidige franchisenemers zocht de formule een nieuwe franchiser. Het echtpaar Elias staat in de startblokken.

€130.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
VOF Elias Jamin Almere

Gegevens
KvK: 75565927
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Almere

Adresgegevens
Zandwierde 67
1353 CH Almere

Website

jamin.nl ›

Jamin, wie kent deze winkel vol felgekleurde zoetigheid niet? Het is een van de oudste en zeker de meest bekende snoepwinkel van Nederland. In het druk bezochte centrum van Almere (met zo’n 400 winkels!) staat een van de best lopende vestigingen van Jamin. Vanwege gezinsuitbreiding bij de huidige franchisenemers zocht Jamin een nieuwe franchisenemer die deze uitdaging aan wilde gaan. Deze is gevonden in een duo: het echtpaar Chantal en Roufaeil Elias.

 

Niets doet momenteel nog denken aan de snoepwinkel die in 1870 in Rotterdam haar deuren opende. Momenteel is Jamin een moderne franchise-onderneming. Kernwaarden: succesvolle productinnovatie, aansprekende communicatie en succesvolle exploitatie. Het succes? Dat wordt bepaald door de franchisenemers en natuurlijk de waardering en support van de klanten.


Jamin gelooft nog steeds in retail en ‘bricks’. Daarom is elke Jamin winkel ook een echte experience, een waar Walhalla voor snoepliefhebbers, waar bijna niemand de deur uitloopt zonder iets gekocht te hebben. Wel heeft de franchiseorganisatie de laatste jaren het vestigingsbeleid onder de loep genomen. Slecht renderende winkels zijn gesloten, daarentegen zijn er meer nieuwe winkels geopend, mooier en beter dan ooit. Met spectaculaire resultaten. Door betere locaties, betere inrichting en betere franchisenemers.

Jamin zorgt niet alleen voor prima communicatie via de winkelvloer maar ook met name op social media zijn ze bijzonder actief en succesvol. In een tijdperk waar ‘influencers’ de trend zetten bij honderdduizenden volgers online, is Jamin een vaste waarde geworden. Waar heel veel merken het zeer lastig vinden om met de jongere generatie te communiceren, zit Jamin tegenwoordig midden in die doelgroep.

Elke franchiser bij Jamin kan rekenen op ondersteuning van een zeer ervaren en gecommitteerd team van professionals. Het team van Jamin heeft tientallen jaren ervaring met alle aspecten van franchise, financiering, huren van panden, inrichting en exploitatie van winkels. Een gedegen opleidingstraject vormt een solide basis voor de startende ondernemer bij Jamin. Er is een verplichte stage van minimaal vier weken bij twee verschillende Jamin vestigingen. Ook worden er diverse verkooptrainingen, coaching ‘on the job’ en diverse regionale workshops aangeboden. Dit alles om een comfortabele start mogelijk te maken.