Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
30ml Leiden

30ml Leiden

Op maandag 2 september om 14.00 opent het project van Floor Kuijken. Deze ambitieuze horeca-dame staat op het punt om haar eigen franchisevestiging van de 'specialty coffee bar' 30ml te openen in haar woonplaats Leiden.

€115.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
30ml Leiden

Gegevens
KvK: 75332108
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Leiden

Adresgegevens
Maanvlinder 1
2317JM Leiden

Website

30ml.online ›

Documenten

30ml is een ‘specialty coffee espressobar’. 30ml is vernoemd naar de maat van één shot espresso, de basis van de meeste koffies die bij 30ml gemaakt worden. Bij 30ml espressobars drinkt u niet gewoon een kopje koffie, maar gaat het om de totaalbeleving. Laten zien, ruiken, proeven en beleven wat koffie is. 

De groene koffiebonen kopen de franchisegevers zelf in en ze branden deze in hun eigen koffiebranderij. In de espressobar krijgt u dus een espresso, cappuccino of filterkoffie van de eigen vers gebrande bonen: toegankelijke specialty coffee van kwaliteit. Zo slaan de franchisenemers van 30ml een brug tussen de specialty coffees en het brede publiek. 

30ml is een succesvol en compleet koffieconcept. Naast goede koffie is er ook een ‘all-day brunch-concept’. Klanten kunnen kiezen uit goed belegde broodjes, verse sapjes, huisgemaakt gebak, salades, ontbijtgerechten, pancakes, zoete en hartige snacks en yoghurt met granola. 

Naast brunch en lunch biedt 30ml een borrelkaart met goede wijnen en bieren en vers gemaakte lekkernijen. Het gevoel van een tweede huiskamer, dat is wat 30ml biedt. Uiteraard kunnen mensen hun favoriete koffie, broodjes en zoetigheden ook meenemen.

Momenteel is er een ‘flagship store’ aan Vredenburg 23 en nog een eigen vestiging in hartje centrum Utrecht. Franchisevestigingen zijn er in Leidsche Rijn (een grote Vinex-wijk in Utrecht), aan het Europaplein in Amsterdam, aan de Utrechtse Nachtegaalstraat, Centrum Rotterdam, Rotterdam Zuid en Hoorn. Naast de vestiging in Leiden staat er ook nog eentje gepland in Amsterdam Noord en bovendien in Amersfoort.