Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Uitbreiding Franchiseformule I Love Sushi

Uitbreiding Franchiseformule I Love Sushi

Maandag 22 juli om 14 uur opent het tweede project dat Capital Circle financiert voor I Love Sushi. Op korte termijn wil deze snelgroeiende sushi-franchise nog een aantal nieuwe vestigingen openen.

€250.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
I Love Sushi Beheer B.V.

Gegevens
KvK: 67738605
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 6-10
Plaats: Blaricum

Adresgegevens
Ravenlaan 9
1261WT Blaricum

Website

ilovesushiholland.nl ›

I Love Sushi kent zijn oorsprong in 2012. Na een aantal verschillende concepten onder verschillende namen is er na het succes met I Love Sushi Hoorn in 2016 besloten om het sushi bezorg- en afhaal concept landelijk uit te rollen in een franchise formule.


De missie van I love Sushi concept is het op de markt brengen van een traditioneel Japans horeca concept in een westers jasje voor de Nederlandse thuismarkt door middel van afhalen en thuisbezorg service. I Love Sushi wil in Nederland qua prijsniveau toegankelijk zijn voor een breed publiek.


I Love Sushi verzorgt het hele voortraject van vestigingsonderzoek, huur van winkelpanden, verbouwing, marketing et cetera en levert de vestigingen turn-key op aan de nieuwe franchisenemers. Zij kunnen vervolgens direct met de core-business aan de slag. De formule is down to earth en transparant. Elke franchisenemer betaalt een vaste fee over de gerealiseerde omzet. 


Na twee en een half jaar zijn er nu 27 franchise vestigingen operationeel: Alkmaar, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuid-Oost, Apeldoorn, Delft, Den Haag, Enschede, Groningen, Groningen Noord, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Purmerend, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Utrecht, Wijchen, Zaandam, Zoetermeer, Zwolle. Vier nieuwe vestigingen in Amersfoort, De Bilt, Deventer en Houten staan op het punt om te openen. Hiermee staat de teller eind juli op 31 vestigingen. 


I Love Sushi is ambitieus: in 2020 willen ze 50 vestigingen open hebben in Nederland. Om deze missie te volbrengen, moeten ze hard doorgroeien. Voor opening van de komende acht vestigingen doen ze daarom een beroep op de crowd van Capital Circle.

Investeer vandaag!