Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Subway Spijkenisse

Subway Spijkenisse

Op 9 september om 14 uur opent het project Subway Spijkenisse. Mike en Djon Schot nemen de zaak over van hun moeder en implementeren het Fresh Forward design van de franchiseformule.

€150.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Schot Food VOF

Gegevens
KvK: 74912712
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Zuidland

Adresgegevens
Oude havenplein 4
3214TN Zuidland

Website

subway.com/nl-NL ›

SUBWAY® is een Amerikaanse fastfoodketen, opgericht in 1965 en heeft zo’n 46.500 vestigingen in 112 landen. Daarmee is het de grootste restaurantketen wereldwijd. 

Met meer dan 50 jaar ervaring biedt het SUBWAY® systeem een gedegen concept aan. Franchisenemers profiteren van de kennis, de processen en het netwerk binnen het systeem. Zo zijn er verschillende trainingsmogelijkheden voor franchisenemers en hun teams en het voordeel van de centrale inkoop door de non-profit inkooporganisatie.

De gast kan zijn Sub of salade helemaal aanpassen naar eigen smaak. Groot of klein; vlees, vis, vegetarisch of veganistisch, met precies de toppings en sauzen die hij of zij wenst. Met de grote keuze aan ingrediënten zijn de mogelijkheden eindeloos. Producten worden vers bereid voor de ogen van de gast. Het recept is de balans tussen betaalbaarheid, voedzame keuzes en verwennerij. Dit zorgt ervoor dat het aanbod een grote doelgroep aanspreekt.

SUBWAY® kijkt met een team van specialisten naar voedingstrends en ontwikkelt nieuwe producten en smaken. Op deze manier blijft het bedrijf innoveren en kunnen ze gasten blijven interesseren met verassende nieuwe producten.

De franchisevestiging in Spijkenisse is opgezet door de vader van Mike en Djon Schot. Na zijn overlijden in 2014 is de zaak overgegaan naar hun moeder. Mike en Djon hebben samen bijna 20 jaar werkervaring in de zaak, ze willen de zaak overnemen van hun moeder en met een schone lei beginnen. Onder andere willen ze het restaurant ombouwen naar het nieuwe Fresh Forward design van SUBWAY®. Niet alleen frissen ze de zaak hiermee op, het geeft ook een omzetimpuls.