Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
WAAR Breda

WAAR Breda

Op maandag 17 juni om 14 uur opent het project WAAR Breda. Dennis Clement is de zoon van Alec Clement, de oprichter van de WAAR franchiseformule. Dennis start binnenkort zijn eigen WAAR-winkel in Breda en vraagt hiervoor een financiering van €80.000,-.

€80.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
WAAR Breda v.o.f. in oprichting

Gegevens
KvK: In Oprichting
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Breda

Adresgegevens
Houtmarktpassage 45
4811 HV Breda

Website

ditiswaar.nl ›

Documenten

Vorige maand financierde de crowd van Capital Circle een vestiging van WAAR in Delft. In juni opent er een volgende winkel van de WAAR franchiseformule, namelijk WAAR Breda.
 
WAAR is een keten van winkels vol mooie, leuke en hippe producten met een goed verhaal. Alle producten zijn fairtrade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. 
 
WAAR Breda wordt geopend door Dennis Clement. Gaat er al een belletje bij u rinkelen? De naam WAAR en Clement zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden; Alec Clement is namelijk de grondlegger van WAAR en tevens de vader van Dennis. 

Deze nieuwste WAAR winkel opent in juni haar deuren aan de Houtmarkt een gerenoveerd en net opgeleverd winkelgebied tussen de Ginnekenstraat en Kerkstraat.   

 

Deze vestiging in Breda biedt de mogelijkheid om gezien de oppervlakte en het winkelend publiek een zeer uitgebreid assortiment te kunnen voeren. De meeste WAAR-vestigingen zijn daar, gezien hun vloeroppervlakte, niet geschikt voor. Dennis was juist op zoek naar een uitdaging waarbij hij WAAR als een complete lifestyle winkel kan neerzetten.