Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Overname úw topSlijter Cevelum

Overname úw topSlijter Cevelum

Op vrijdag 28 juni om 14 uur opent het project voor de overname van úw topSlijter Cevelum. Laurence en Georgetine nemen deze sinds 1986 bestaande slijterij en drankenhandel in Cuijk over.

€75.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
VOF van Domburg en Patra

Gegevens
KvK: 75067587
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Goes

Adresgegevens
Rijfelstraat 15
4461CZ Goes

Website

cevelum.com/ ›

Documenten

Laurence en Georgetine nemen een bestaande en goed lopende slijterij en drankenhandel over. De huidige eigenaresse heeft het bedrijf van haar ouders overgenomen, de slijterij is een gevestigde naam in het dorp Cuijk dat zo’n 25.000 inwoners telt. De echtgenoot van de huidige eigenaresse heeft een eigen onderneming, zij gaat binnen dit bedrijf aan de slag. Dit is niet te combineren met het runnen van de slijterij en daarom is gezocht naar een enthousiaste overnamepartner.


Over úw topSlijter

Het samenwerkingsverband úw topSlijter presenteert zich als een onmiskenbare, unieke en succesvolle formule met een specialistisch imago en veel toegevoegde waardes. Het is met globaal 80 zelfstandige slijters de op twee na grootste slijtersorganisatie op de Nederlandse markt.

Optimaal rendement
Alle inspanningen zijn erop gericht om bij te dragen aan een optimaal rendement voor de ondernemer, op korte maar ook op langere termijn. Als topSlijter maakt de omdernemer gebruik van de formule-uitingen en is de winkel duidelijk herkenbaar met de daarbij behorende woord-, beeld- en onderscheidingstekens.
De topSlijter-ondernemer betaalt jaarlijks contributie, verrekend per kwartaal. In vergelijking met de andere formules in de slijtersbranche een zeer gering bedrag. De ondernemer ontvangt ieder kwartaal een rapport over de gerealiseerde flesbijdrages en bonussen. Naast de inkoopkortingen tijdens acties en de uitstekende marges staan deze factoren garant voor een prima rendement voor de winkelier.

Synergie-effect
Naast de voordelen van het synergie-effect van het collectief, staat de mate van zelfstandigheid zeer hoog in het vaandel bij deze formule. Hierdoor maakt iedere ondernemer eigen keuzes om maximaal aan de lokale situatie te voldoen. Úw topSlijter profileert zich nadrukkelijk als zelfstandig ondernemer in de lokale markt. De winkelier kent de klant en de lokale mogelijkheden als geen ander en staat midden in die samenleving. Een topSlijter is een vakman of vakvrouw die over de juiste papieren en diploma’s beschikt, niet alleen vanuit wettelijke verplichting maar ook ter versterking van dat vakmanschap.