Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Shop For Geek

Shop For Geek

Op maandag 27 mei om 14.00 uur opent het project Shop For Geek Middelburg. Erik Janson opent de eerste Nederlandse franchisevestiging van deze formule in merchandisingartikelen.

€40.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Erik Janson Merchandise

Gegevens
KvK: 65610253
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Middelburg

Adresgegevens
Nassaulaan 143
4332XS Middelburg

Website

shopforgeek.com ›

Documenten

Shop For Geek Middelburg zal de eerste Nederlandse vestiging worden van deze in 2016 opgerichte Belgische franchiseformule. Vanuit zijn winkel aan de Nieuwe Burg in het centrum van Middelburg zal Erik de regio Midden-Zeeland bedienen. Met zo’n 100.000 inwoners en bovendien een universiteit en een hogeschool is dat een prima uitgangspunt voor de winkel. Studenten zullen een groot aandeel hebben in de afname bij Shop For Geek Middelburg.

Sinds de start in mei 2016 is Shop For Geek de nieuwe referentie op het gebied van verkoop van merchandising-artikelen. In een wereld waarin popcultuur een ongelofelijke ontwikkeling kent dankzij de groei van nieuwe media en nieuwe ongekend populaire licenties zoals Marvel, DC, Star Wars en Game of Thrones wil Shop For Geek een essentiële speler zijn in dit milieu. Dit doet de franchiseformule met een complete catalogus die voortdurend geactualiseerd wordt op basis van de vraag en verwachting van de meest veeleisende klant. 

Shop For Geek is in een aantal jaar stevig neergezet als de formule voor deze niche. Hierbij is niets aan het toeval overgelaten, het hele concept zit strak en stevig in elkaar.

Met meer dan 20.000 artikelen beschikt Shop For Geek over een brede waaier aan kwalitatieve merchandisingproducten volgens de grootste licenties van het moment.

Zoals het een goede franchiseformule betaamt, heeft ook Shop For Geek een gedegen programma om nieuwe franchisenemers te begeleiden bij de opening van een eigen vestiging. Zo is er een dienst ontwikkeling die franchisenemers begeleidt met beoordeling en goedkeuring van de locatie, haalbaarheidsstudie en ondersteuning in het financieringsdossier. Daarnaast zijn ook theoretische en praktische opleidingen voorzien en biedt de formule dagelijkse ondersteuning bij kassabeheer en de follow-up van de verkoop. 

Vanzelfsprekend maakt Shop For Geek gebruik van een ijzersterk inkoopapparaat en heeft ze tenslotte een goed draaiende marketingmachine.

Investeer vandaag!