Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
WAAR Delft

WAAR Delft

Op maandag 20 mei om 14.00 uur opent het project WAAR Delft. Marlies Kromwijk doet een beroep op Capital Circle voor €80.000, onder ander voor voorraad, inventaris en verbouwing van de winkel aan de Voldersgracht.

€80.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
WAAR QuartierCourbe Leiden v.o.f.

Gegevens
KvK: 70957681
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Delft

Adresgegevens
Verlengde Singelstraat 74
2613EW Delft

Website

ditiswaar.nl ›

Documenten

De franchiseformule WAAR is een goede bekende van Capital Circle. We financierden al de nodige ondernemers voor de opening van hun WAAR-winkel. Ook WAAR Nederland B.V. weet de weg naar ons crowdfunding platform te vinden.

Bedenker en oprichter van WAAR is Alec Clement, zelf investeerder in duurzaamheid. In het gehele beleid van WAAR komen duurzaamheid, gelijkheid en samenwerking terug. Niet alleen de franchisenemer en -gever hebben profijt van WAAR, maar iedereen die betrokken is in de keten profiteert.

Bij een WAAR-winkel kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. WAAR biedt een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Alle producten zijn op één of andere manier duurzaam geproduceerd; fairtrade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Beleving staat bij WAAR centraal. Daarom besteden ze veel aandacht aan het design van het assortiment en koop je een cadeau bij WAAR dan pakken ze het altijd prachtig voor je in.

In Delft is op 6 april de nieuwste vestiging van WAAR geopend, aan de Voldersgracht 19, midden in het mooie centrum. Marlies Kromwijk runt ook al een WAAR-winkel in Leiden en vanwege de grote vraag naar hetzelfde concept in haar eigen woonplaats Delft, is in overleg met WAAR Nederland nu ook hier een nieuwe zaak geopend. 

WAAR Nederland staat voor 100% achter haar franchisenemers. Daarom doet WAAR Nederland bv voor 50% zelf mee aan elke vestiging die zij opent. Hiertoe wordt altijd een VOF opgericht waarin de winkeleigenaar en WAAR Nederland beide 50% aandeelhouder zijn. Beide vennoten zijn ieder volledig aansprakelijk voor de financiering.