Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Expense Reduction Analysts Thijs Tullemans

Expense Reduction Analysts Thijs Tullemans

Op dinsdag 23 april om 14.00 uur opent het project ERA Thijs Tullemans. Thijs is toegetreden tot de franchiseformule ERA (Expense Reduction Analysts) en heeft een financieringsbehoefte van €35.000 voor werkkapitaal. De aankoop van de licentie heeft de ondernemer zelf gefinancierd.

€35.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Thijs Tullemans Beheerst Kostenreductie

Gegevens
KvK: 69660727
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Weert

Adresgegevens
Standaardmolen 54
6003CK Weert

Website

nl.expensereduction.com/ ›

Expense Reduction Analysts (ERA) is ’s werelds meest toonaangevend bedrijf op het gebied van franchising in de kostenbeheersing en de beste keuze onder professionals die hun eigen bedrijf willen bezitten. ERA is al meer dan 25 jaar actief in de franchise business en heeft gedurende die tijd duizenden klanten geholpen bij het optimaliseren van hun winst en het verlagen van hun kosten.


ERA beschikt over een internationaal netwerk van experts voor kosten-en leveranciersmanagement. Alle aangesloten adviseurs hebben jarenlange ervaring in hun eigen, specialistische terrein en kennen de verdienmodellen van leveranciers. Zij zien bij bedrijven direct waar winst te behalen valt en waar waarde te creëren is.Investeer vandaag!