Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Delightful Desserts

Delightful Desserts

Op maandag 29 april om 14:00 uur opent het project Delightful Desserts. Ondernemer Isabel Gerritse opent in Amersfoort de tweede vestiging en heeft hiervoor een investeringsbehoefte van €60.000,-

€60.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
DeliChic Holding B.V.

Gegevens
KvK: 72907525
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Kudelstaart

Adresgegevens
Mijnsherenweg 45
1433AP Kudelstaart

Website

delightfuldesserts.co.uk/ ›

Wafels, crêpes, cookie dough, cakes en taarten, sundaes, British puds, fruitschaaltjes, glutenvrije en vegan desserts, warme en koude dranken, milkshakes, smoothies, mo-cocktails, alcoholische dranken en je kan uit 46 ijssmaken kiezen... 

Delightful Desserts is HET toetjesparadijs van Nederland. De meeste toetjes, de gekste toetjes, de lekkerste toetjes! 

Dit toetjesparadijs heeft zijn oorsprong in het Verenigd Koninkrijk, waar huisvrouw Sunny graag mensen verwent en verrast met lekkernijen. Samen met haar echtgenoot heeft ze in minder dan 5 jaar een franchiseformule uitgerold die nu klaar is voor wereldwijde expansie. 

Isabel Gerritse heeft het tweetal ervan weten overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is om Delightful Desserts op het Europese vaste land verder uit te rollen. Na een aantal intensieve maanden formule-ontwikkeling en aanpassing aan de Nederlandse markt is ze eind 2018 gestart met de eerste vestiging in Nederland op het station in Breda. Investeer vandaag!