Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Balanzs Utrecht

Balanzs Utrecht

Na twee vestigingen in Rotterdam en drie in Den Haag, breidt het ondernemersduo Zsoka en Menno Bernard haar goedlopende yoga- en wellness-concept uit naar Utrecht.

€160.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Balanzs Utrecht B.V.

Gegevens
KvK: 74274163
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 6-10
Plaats: 's-Gravenhage

Adresgegevens
Laan van Meerdervoort 96 B
2517AR 's-Gravenhage

Website

balanzs.nl ›

Het gaat goed met Balanzs. In de woorden van mede-oprichtster Zsoka Bernard:

"Al jaren zijn we op zoek naar de juiste locatie in Utrecht. Vanwege de zeer aantrekkelijke demografie (vrouw, oververtegenwoordiging in het 25-34 segment, hoogopgeleid) is Utrecht een ideale stad voor uitbreiding na onze vijf vestigingen in Den Haag (drie) en Rotterdam (twee). Verder hebben we uiteraard gekeken naar de andere aanbieders van yoga in Utrecht. Er zijn net zoals in Den Haag en Rotterdam veel kleinere spelers en maar een aantal grotere spelers. Wij denken dat we met ons concept een deel van de bestaande yogi’s zullen aantrekken. Maar we richten ons vooral op de yoga beginner. De markt groeit namelijk nog steeds.   

We verwachten de komende jaren zo’n 10 tot 15 procent groei per jaar. Zo staat yoga sinds 2018 in de top 10 van meest beoefende sporten in Nederland (bron: NOCNSF). We verwachten dat het aantal mensen dat yoga beoefent zal blijven groeien en dat de piek nog niet bereikt is."

Balanzs is een yoga- en wellness-studio. Maar dan anders. De studio’s van Balanzs zijn open, modern en toegankelijk voor iedereen. Ze zijn ingericht met ‘state of the art’ technologie en bieden uitgebreide faciliteiten.

Balanzs weet yoga op een nuchtere manier te brengen met als gevolg dat een veel grotere doelgroep interesse krijgt en de stap naar een eerste yogales zet. De grootste groep Balanzs-bezoekers bestaat uit beginnende yogi’s. 


Naast een goed rendement bieden de ondernemers een incentive voor een vestiging in Rotterdam, Den Haag of Utrecht.

Bij een investering vanaf €1000,- ontvangt u een 10 rittenkaart ter waarde van €125,-.
Bij een investering vanaf €10.000,- ontvangt u een half jaarkaart voor onbeperkt yoga ter waarde van €435,-.
Bij een investering vanaf €50.000,- ontvangt u een lifetime membership!