Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Expense Reduction Analysts - Dirk Hanke

Expense Reduction Analysts - Dirk Hanke

Op donderdag 28 maart om 14.00 uur opent het project ERA Dirk Hanke. Hanke treedt toe tot de franchiseformule ERA (Expense Reduction Analysts) en heeft een financieringsbehoefte van €60.000 voor de aankoop van de licentie. Werkkapitaal van €45.000 financiert ondernemer zelf.

€60.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Sapere Aude Consulting B.V

Gegevens
KvK: 61527092
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Amsterdam

Adresgegevens
Veembroederhof 87
1019HD Amsterdam

Website

nl.expensereduction.com/ ›

Documenten

Expense Reduction Analysts (ERA) is ’s werelds meest toonaangevend bedrijf op het gebied van franchising in de kostenbeheersing en de beste keuze onder professionals die hun eigen bedrijf willen bezitten. ERA is al meer dan 25 jaar actief in de franchise business en heeft gedurende die tijd duizenden klanten geholpen bij het optimaliseren van hun winst en het verlagen van hun kosten.

ERA beschikt over een internationaal netwerk van experts voor kosten-en leveranciersmanagement. Alle aangesloten adviseurs hebben jarenlange ervaring in hun eigen, specialistische terrein en kennen de verdienmodellen van leveranciers. Zij zien bij bedrijven direct waar winst te behalen valt en waar waarde te creëren is. Investeer vandaag!