Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Right at Home Roosendaal

Right at Home Roosendaal

Op maandag 15 juli om 14 uur opent het project Right at Home Roosendaal. Right at Home is een franchiseformule in thuiszorg, overgewaaid uit de VS. René van Nijnatten start binnenkort in de regio Roosendaal en omstreken met zijn eigen vestiging van deze thuiszorgorganisatie zie zich voornamelijk richt op niet-medische zorg.

€55.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Right at Home Roosendaal io

Gegevens
KvK: 12345678
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Schijf

Adresgegevens
Pastoor van Loonenstraat 5
4721 AJ Schijf

Website

rightathome.co.nl ›

Documenten

Right at Home biedt thuiszorg die erop gericht is om het mogelijk te maken voor ouderen om zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Zorgverlening bestaat uit het leveren van persoonlijke verzorging en begeleiding volgens een zorgplan op maat. De financiering van de omzet is met name afkomstig uit het Persoons Gebonden Budget (PGB, een budget op jaarbasis) en private zorg.

 

Vanaf de opening zal René in eerste instantie en om de kosten zo laag mogelijk te houden vanuit huis starten met de onderneming. Ook zal hij daarom in voornamelijk met ZZP'ers werken. 


Right at Home heeft samen met René een rayon bepaald waarbinnen hij als franchisenemer werkzaam is. Dit gebied bevat minstens 60.000 mensen binnen de doelgroep. In de opstartfase zal René een training krijgen van circa twee weken; een deel sales en marketing en een deel bedrijfsvoering. René maakt voor de bedrijfsvoering ook gebruik van de software die door Right at Home geboden wordt. De franchiseformule Right at Home biedt na ondertekening van de overeenkomst tot circa 18 maanden ondersteuning na de opening om zo spoedig mogelijk winstgevend te zijn. Investeer vandaag!