Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
30ml Nachtegaalstraat

30ml Nachtegaalstraat

Op vrijdag 22 februari om 14.00 uur opent het project 30ml Nachtegaalstraat. Michel Tijdgat zoekt financiering voor de realisatie van zijn franchisevestiging aan deze populaire winkelstraat in Utrecht.

€125.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Michel Tijdgat h.o.d.n. 30ml Nachtegaalstraat

Gegevens
KvK: 73597120
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Utrecht

Adresgegevens
Eduard Künnekehof 19
3543HT Utrecht

Website

30mlcoffeeroasters.com/ ›

30ml is een specialty coffee espressobar. 30ml is vernoemd naar de maat van één shot espresso, de basis van de meeste koffies die bij 30ml gemaakt worden. Bij 30ml espressobars drinkt u niet gewoon een kopje koffie, maar gaat het om de totaalbeleving. Laten zien, ruiken, proeven en beleven wat koffie is. De groene koffiebonen kopen de eigenaars zelf in en ze branden deze in hun eigen koffiebranderij. In de espressobar krijgt u dus een espresso, cappuccino of filterkoffie van de eigen vers gebrande bonen: toegankelijke specialty coffee van kwaliteit dus. 

Ondernemer Michel Tijdgat werkt al enige tijd als bedrijfsleider in de 'flagship-locatie' van 30ml aan het Vredenburg in Utrecht. Hij wil binnenkort in de Nachtegaalstraat in Utrecht een eigen franchisevestiging van deze populaire en groeiende formule openen. De Nachtegaalstraat is charmante winkelstraat, een uitloper van het Utrechtse centrum, een belangrijke fietsverkeersader van het centrum naar de Uithof. Er wonen veel jonge gezinnen met een hoger dan gemiddeld inkomen.  Voor de opening van de vestiging heeft Michel Tijdgat een investeringsbehoefte van €125.000.


Extra beloning:

Als dank ontvangt iedere investeerder een 30ml strippenkaart. Goed voor 10 koppen koffie bij 30ml Nachtegaalstraat!