Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Personal Fitness Nederland - Naaldwijk

Personal Fitness Nederland - Naaldwijk

Op maandag 11 februari om 14:00 uur opent deze aanvraag. In januari vorig jaar openden Melangelo en Anouschka een Personal Fitness Nederland studio in Poeldijk. Hun eerste vestiging is een groot succes door de gecombineerde expertise op het gebied van beweging, voeding & coaching. Vandaar de uitbereiding naar Naaldwijk voor een tweede vestiging.

€27.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Prince Personal Training

Gegevens
KvK: 61584843
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Schiedam

Adresgegevens
Mgr Nolenslaan 307
3118 EC Schiedam

Website

personalfitnessnederland.nl ›

Na succesvolle financiering via Capital Circle in januari 2018 openden Melangelo en Anouschka in maart 2018 hun eerste franchisevestiging van Personal Fitness Nederland in Poeldijk. Met de ondersteuning van de franchisegever en de leads die zij aanleveren hadden ze al snel een flink aantal enthousiaste klanten. Daar waar PFN aangeeft dat een vestiging rond de 35 Personal Training cliënten moet hebben om break even te draaien, heeft de vestiging in Poeldijk momenteel zelfs een actief klantenbestand van zo’n 80 cliënten. Er is een vaste instructrice aangetrokken die een deel van de trainingen in Poeldijk verzorgt.

Het succes van de trainingen en daarmee de tevreden klanten zijn de beste reclame voor de onderneming. Naast de leads die de formule aanlevert, komen er ook veel klanten die via mond tot mond reclame op de hoogte zijn van PFN Poeldijk. Omdat er veel klanten afkomstig zijn uit de gehele regio, is het, nog los van het succes van de vestiging in Poeldijk, logisch om op een centrale plaats in de regio een nieuwe vestiging te openen. In Naaldwijk worden momenteel voorbereidingen getroffen aan het Dreesplein om hier de 65e vestiging van Personal Fitness Nederland te openen.


De formule Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland (PFN) is een snel groeiende franchiseformule die momenteel bijna 50 vestigingen in Nederland telt.

Personal Fitness Nederland staat voor een no-nonsense aanpak. Geen dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen, maar werken aan een nieuwe levensstijl. En Personal Fitness Nederland durft haar deelnemers ‘Afvallen met resultaatgarantie’ te bieden, waarbij alle persoonlijke doelstellingen worden behaald. Wanneer een klant deze doelen tóch niet binnen de afgesproken tijd behaalt, wordt er kosteloos met deze deelnemer doorgetraind.

Personal Fitness Nederland heeft het succesvolle FIT for LIFE programma ontwikkeld. Dit programma omvat in het kort:

  •   Gratis intake en gezondheidscheck
  •   Trainingsschema op maat
  •   Individueel voedingsadvies
  •   Mental coaching
  •   Personal training met persoonlijke begeleiding
  •   100% resultaatgarantie

Het gebrek aan begeleiding (en daarmee: resultaat) bij de grote en lowbudget Fitnesscentra zorgt voor een groeiende groep mensen die daadwerkelijk wat overheeft voor blijvend resultaat: gewichtsverlies en winst in gezond- en fitheid. PFN speelt hier met haar multidisciplinaire en persoonlijke aanpak succesvol op in.  


Het project Personal Fitness Nederland - Naaldwijk is begeleid door Koelewijn & Partners.Investeer vandaag!