Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Personal Fitness Nederland - Oegstgeest

Personal Fitness Nederland - Oegstgeest

Op donderdag 20 december om 14:00 uur opent het project Personal Fitness Nederland Oegstgeest. Zo succesvol als de fitnessmethode is, zo goed loopt ook de franchiseformule. Ondernemer Jeroen Stals maakt gebruik van de crowd van Capital Circle om zijn vestiging in Oegstgeest te realiseren.

€37.500

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
J. Stals t.h.o.d.n. Personal FItness Nederland

Gegevens
KvK: 73151432
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Oegstgeest

Adresgegevens
Hazenboslaan 26
2341SB Oegstgeest

Website

personalfitnessnederland.nl ›

Personal Fitness Nederland (PFN) is een snel groeiende franchiseformule die momenteel bijna 50 vestigingen in Nederland telt.

Personal Fitness Nederland staat voor een no-nonsense aanpak. Geen dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen, maar werken aan een nieuwe levensstijl. En Personal Fitness Nederland durft haar deelnemers ‘Afvallen met resultaatgarantie’ te bieden, waarbij alle persoonlijke doelstellingen worden behaald. Wanneer een klant deze doelen tóch niet binnen de afgesproken tijd behaalt, wordt er kosteloos met deze deelnemer doorgetraind.

Personal Fitness Nederland heeft het succesvolle FIT for LIFE programma ontwikkeld. Dit programma omvat in het kort:

  •   Gratis intake en gezondheidscheck
  •   Trainingsschema op maat
  •   Individueel voedingsadvies
  •   Mental coaching
  •   Personal training met persoonlijke begeleiding
  •   100% resultaatgarantie

Het gebrek aan begeleiding (en daarmee: resultaat) bij de grote en lowbudget Fitnesscentra zorgt voor een groeiende groep mensen die daadwerkelijk wat overheeft voor blijvend resultaat: gewichtsverlies en winst in gezond- en fitheid. PFN speelt hier met haar multidisciplinaire en persoonlijke aanpak succesvol op in.  Het project Personal Fitness Nederland - Oegstgeest is begeleid door Koelewijn & Partners.


Investeer vandaag!