Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


De Klussenier-Jurgen van Gammeren

De Klussenier-Jurgen van Gammeren

Op vrijdag 14 december om 14.00 opent het zevende project van De Klussenier dat via Capital Circle wordt gefinancierd. Ondernemer Jurgen van Gammeren uit Rotterdam heeft een financieringsbehoefte van €25.000.

€25.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Jurgen van Gammeren h.o.d.n. De Klussenier

Gegevens
KvK: 73191930
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Rotterdam

Adresgegevens
Utenhagestraat 231 C
3083VS Rotterdam

Website

klussenier.nl/ ›

De Klussenier

Het Klushuis Nederland B.V. is de franchisegever van de Klussenier, een A-merk met landelijke naamsbekendheid op het gebied van klussen in en rond de particuliere woning. De Klussenier komt voor in televisieprogramma's zoals 'Help, Mijn Man Is Klusser' en 'Welcome Home'. Consumenten zoeken en vinden De Klussenier, omdat ze weten dat het bedrijf staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Circa 180 Klusseniers brengen dit dagelijks in de praktijk. Meer dan 2.000 gebruikers hebben 'hun' Klussenier met een 8,7 gemiddeld beoordeeld voor het vakmanschap en een 9,1 voor klantvriendelijkheid.

De vraag naar goede allround klussers voor de particuliere woning blijft maar toenemen. U snapt meteen het bestaansrecht van de franchiseformule De Klussenier en de reden dat er steeds weer nieuwe Klusseniers bijkomen. De franchiseformule bestaat sinds 2003 en zit zeer gedegen in elkaar. Een goede screening van de kandidaten (“Nog geen 3% van alle mensen die zich aanmelden, komt bij de formule door de selectie en wordt ook daadwerkelijk Klussenier.”), een gedegen opleidingsprogramma, praktische ondersteuning op het gebied van administratie, calculatie en coaching zorgen enerzijds voor zeer tevreden klanten en anderzijds voor een heel hoog slagingspercentage van elke individuele klussenier.

Jurgen van Gammeren is door de screening gekomen en volgt de interne opleiding om vanaf januari 2019 te kunnen starten als Klussenier.  Jurgen gaat als Klussenier aan de slag in zijn woonplaats Rotterdam.Investeer vandaag!