Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
NULTIEN

NULTIEN

Op vrijdag 1 februari om 14:00 uur opent deze aanvraag. NULTIEN verwijst naar 010, het netnummer van Rotterdam. NULTIEN is dan ook een op en top Rotterdamse onderneming en eigenlijk de eerste en enige Rotterdamse stadsmerchandisewinkel.

€90.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
NULTIEN

Gegevens
KvK: 51077353
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Rotterdam

Adresgegevens
Nieuwe Binnenweg 95 B
3014GG Rotterdam

Website

nultien.nu ›

Documenten

Guy de Hoog: “We zijn de enige in onze branche met een winkel compleet gericht op Rotterdamse kleding. De persoonlijke benadering is daarbij erg belangrijk voor ons. Zo heeft de winkel ook een maatschappelijk doel gekregen waar nieuwe ideeën en contacten ontstaan. Met meer dan 100 verschillende soorten uitdrukkingen in het Rotterdams en afbeeldingen van Rotterdam in verschillende afmetingen en kleuren is er zeer ruime keuze. Omdat de kleding onbedrukt in de winkel ligt, kan de klant deze zelf samenstellen. Vervolgens is het een kwestie van ‘Klaar terwijl u wacht’. We zijn de enige in onze branche die à la minute van ‘babyrompert’ tot 8XL t-shirt kan leveren."   

Tot nu toe focust NULTIEN zich voornamelijk op consumenten. Business to business is nog vrijwel onontgonnen terrein, terwijl NULTIEN elk (Rotterdams) bedrijf van bedrijfskleding, promotionele artikelen of goede ideeën kan voorzien. Hier is al een voorzichtige start mee gemaakt, voornamelijk met bedrijven uit de nabije omgeving van de winkel. Er liggen echter nog heel veel kansen. Naast deze kansen zijn er ook uitdagingen op dit vlak; de noodzaak van een grotere voorraad, kleinere marges en een veel langere betalingstermijn. Momenteel veroorzaakt dit een probleem met de cashflow.

Voorts zijn er nog andere plannen die ofwel nader onderzoek nodig hebben, ofwel meteen opgepakt kunnen worden zodra Guy daar de tijd voor heeft:

  •  Opzetten van een groothandel voor diverse Rotterdam souvenirs (aanstekers, sleutelhangers, mokken). 
  •   Ontwikkeling van een totaalconcept voor sportverenigingen.
  •   Het opzetten van een assortiment met Rotterdamse relatiegeschenken.


Guy de Hoog oprichter en eigenaar van NULTIEN geeft naast een goed rendement een extra beloning:

  • Bij een investering vanaf €1000,- ontvangt u een T-shirt met opdruk uit het ruime assortiment naar keuze.