Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


The Lebanese Sajeria

The Lebanese Sajeria

Op donderdag 22 november om 14:00 uur opent het project The Lebanese Sajeria. Dit Amsterdamse restaurant serveert Libanese Manoushes, versgebakken platte broden met verschillende gezonde toppings. De ondernemers startten met een eerste vestiging op De 9 Straatjes, na twee jaar is het tijd voor een tweede vestiging op de Utrechtsestraat in Amsterdam.

€60.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
The Lebanese Sajeria

Gegevens
KvK: 66788633
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Amsterdam

Adresgegevens
Wijde Heisteeg 1 H
1016AS Amsterdam

Website

thesajeria.com ›

Het begon allemaal in juli 2015 toen Lia en Ziad besloten een kraam op de Neighborfood Market te huren om Libanese manoushes te verkopen. De combinatie van de originaliteit van het eten, de manier waarop het wordt gebakken, samen met de geur van de zaatar en het feit dat het gezond is, leidde tot een zeer snel succes. De eerste keer waren ze al om 14:00 uur uitverkocht. Drie succesvolle markten later besloten ze te investeren in een foodtruck. De foodtruck was een groot succes op festivals en werd onder andere gebruikt om de studenten aan de Rietveld Academie te voorzien van lunch. Kia en Ziad zijn een goed team, ze krijgen het voor elkaar om 450 manoushes per dag te verkopen.

Dit heeft het ondernemersechtpaar ertoe aangezet om na te denken over een restaurant op een vaste locatie. Ze hebben gezocht naar een hippe locatie waar chique en trendy inwoners en toeristen van hun maaltijden kunnen genieten. Ze zijn beland in de populaire Jordaanse buurt De 9 Straatjes in Amsterdam.

Bij The Lebanese Sajeria serveren ze Libanese manoushes. Versgebakken platte broden met verschillende gezonde toppings, variërend van veganistische, tot vegetarische én vleesgerechten. Deze flatbreads worden bereid op een traditionele Saj-oven die uniek is voor de restaurants van The Lebanese Sajeria. Vanaf het eerste moment dat de ondernemers hun deuren hebben geopend, stromen de goede recensies binnen, onder andere ook van bekende dagbladen en topchefs zoals Jonnie Boer.  

Om meer mensen te kunnen bedienen, is het nodig om uit te breiden. De tweede vestiging van The Lebanese Sajeria is recent geopend aan de Utrechtsestraat 69 in Amsterdam. Daarnaast zijn de eerste stappen gemaakt richting franchise.

Investeer vandaag!