Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Trainbox

Trainbox

Op maandag 26 november om 14.00 uur opent het project Trainbox. Leon Dronkers is een ervaren ondernemer in de Personal Fitness branche. Hij heeft een goed lopend concept in het centrum van Rotterdam en gaat zijn dienstverlening verder uitbreiden in Rhoon.

€50.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Trainbox B.V.

Gegevens
KvK: 72932899
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Rhoon

Adresgegevens
Handelsweg 9 A
3161GD Rhoon

Website

rdamgym.nl ›

Documenten

Trainbox in Rhoon is een personal training studio met tevens een ruimte voor kleine groepslessen tot maximaal 12 personen. Er worden verschillende lessen aangeboden: HIIT (High Intensity Interval Training), Boxing, Female Boxing, Kickboxing, Personal Training, Bag Boxing. Daarnaast worden er sportmassages gegeven en komt er een yoga studio.

Net als de locatie in Rotterdam centrum, zal Leon gaan werken met een team van ervaren personal trainers.

Leon beschikt over een enorme dosis energie en aanstekelijk enthousiasme. Hij is altijd op de hoogte van de laatste trends en stromingen binnen zijn branche en kan vanuit zijn jarenlange ervaring voor iedereen een aantrekkelijk en passend programma samenstellen.  

Hij weet zijn klanten altijd weer te motiveren om het optimale uit een training te halen. Het is gebleken dat hij met zijn aanpak mensen blijvend weet te stimuleren en aan zich weet te binden. Leon werkt momenteel in de Delftse Poort en heeft veel klanten die werken bij de advocatenkantoren, en multinationals op het Weena. Veel daarvan zijn woonachtig in de omgeving Rhoon, Poortugaal.   Daarbij komen veel van de klanten die Leon tot zijn vaste klantenkring mag rekenen uit Rhoon en omgeving. Deze klanten komen nu naar het centrum van Rotterdam om bij Leon te trainen. Door Trainbox juist in Rhoon te vestigen biedt Leon meer mogelijkheden en flexibiliteit voor deze vaste klanten.  

Zelf woont Leon ook in Rhoon en zijn netwerk vanuit de Tafelronde 154 bevindt zich volledig in Rhoon en omgeving.  Investeer vandaag!