Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Executives Online

Executives Online

Woensdag 21 november om 14.00 uur gaat het project Executives Online Netherlands live. Executives Online is een internationale en succesvolle organisatie in Interim Management en Executive Search. Ondernemer Joost Eijkens is vanwege zijn jarenlange ervaring in recruitment persoonlijk benaderd door de Duitse oprichter van de franchiseorganisatie met de vraag hij geïnteresseerd was om Executives Online uit te rollen in Nederland. Via Capital Circle wil Eijkens de masterlicentie en opstart van de Nederlandse tak van Executives Online financieren.

€100.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
EO Netherlands B.V.

Gegevens
KvK: 72929820
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Tilburg

Adresgegevens
Talent Square 13
5038LX Tilburg

Website

executivesonline.nl ›

Executives Online is een internationale en succesvolle organisatie in Interim Management en Executive Search.

Het van origine Duitse franchiseconcept Executives Online heeft na jarenlange ontwikkeling in de executive search industrie een schaalbare en succesvolle formule ontwikkeld. Een methode die de kracht van online kanalen gebruikt in combinatie met een uitgebreid netwerk en persoonlijk contact, zodat de beste match gemaakt kan worden tussen kandidaat, functie en organisatie. Snel, efficiënt en effectief. Zij bieden deze mogelijkheid aan ondernemers met ambitie om op korte termijn een eigen executive search praktijk te ontwikkelen in Nederland. 

De ondersteuning bestaat onder andere uit een volledige toegang tot een eigen wereldwijd netwerk, de ‘global talentbank’ met 151.000 senior executives en interim professionals, geselecteerd uit 230.000 aanmeldingen. Daarnaast biedt Executive Online een uitgebreid trainingsprogramma, dat bestaat uit zowel interne trainingen door Executives Online als externe trainingen door experts op het gebied van executive search.

Verder heeft de masterlicentiehouder de beschikking over gedocumenteerde business processen en een toonaangevende IT en recruitment infrastructuur. 

Investeer vandaag!