Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Fixtel Berkel en Rodenrijs

Fixtel Berkel en Rodenrijs

Vanaf vrijdag 9 november 14.00 uur is het project open voor uw investering. Fixtel is een gecertificeerd Service/Repair Center voor alle merken smartphones met een vestiging in Vlaardingen en Schiedam. Fixtel opent in december de derde winkel in Berkel en Rodenrijs. Het bedrijf vestigt zich op Westerwater 6, midden in het drukke winkelhart en tussen bekende namen als Etos, Hema en Albert Heijn.

€57.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Fixtel Lansingerland

Gegevens
KvK: 61212164
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Berkel en Rodenrijs

Adresgegevens
Westerwater 6
2651JN Berkel en Rodenrijs

Website

fixtel.nl ›

Fixtel is een gecertificeerd Service/Repair Center voor alle merken smartphones en tablets. Bij Fixtel kan de klant zeer eenvoudig zijn smartphone of tablet ter reparatie aanbieden. Is het probleem onduidelijk, dan kan de klant zijn toestel kosteloos laten onderzoeken. Naar aanleiding van dit gratis onderzoek informeert Fixtel de klant eerst over de reparatiekosten, waarna de klant de keuze heeft om zijn smartphone of tablet te laten repareren.

De organisatie heeft nagenoeg alle onderdelen op voorraad, waardoor klanten te allen tijde kunnen binnenstappen en onder het genot van een kopje koffie ter plaatse op hun reparatie kunnen wachten. Hierbij hoeft de klant vooraf geen afspraak of melding te maken. De gemiddelde reparatietijd bedraagt ongeveer 30 minuten. Daarnaast verkoopt Fixtel refurbished toestellen, tablets en accessoires. Fixtel heeft momenteel goedlopende vestigingen in Vlaardingen en Schiedam. Berkel en Rodenrijs wordt hiermee de derde locatie.

De speerpunten van Fixtel zijn:


  • Gratis onderzoek
  • De klant wordt bij elke stap van het reparatieproces geïnformeerd over zijn smartphone, tablet en telefoon.
  • Fixtel werkt alleen met originele onderdelen.
  • Alle Fixtel-monteurs zijn volledig getraind en worden voortdurend bijgeschoold.
  • Snelle en zorgvuldige reparaties.
  • No cure, no pay.
  • 12 maanden garantie op elke reparatie, met uitzondering van waterschade.
Investeer vandaag!