Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Balanzs Den Haag

Balanzs Den Haag

Net als alle andere projecten bij Capital Circle is ook dit project eerst aangeboden aan het eigen netwerk van de betreffende ondernemers, omdat we er veel belang aan hechten dat vrienden, familie et cetera kunnen meefinancieren aan het project. Vanwege het grote vertrouwen in Zsoka en Menno Bernard is het project afgelopen vrijdag binnen een paar uur volgestort.

€160.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Balanzs Den Haag B.V.

Gegevens
KvK: 69083533
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: 's-Gravenhage

Adresgegevens
Laan van Meerdervoort 96 C
2517 AR 's-Gravenhage

Website

balanzs.nl ›

Documenten

Balanzs heeft vier yoga en wellness-studio’s waar bezoekers in een eigentijdse en frisse omgeving weer in Balanzs komen. De studio’s kenmerken zich door hun open en toegankelijke karakter en door hun uitgebreide faciliteiten en state of the art technologie. In de studio’s kunnen yoga en mindfulness lessen gevolgd worden. Balanzs weet yoga op een down to earth manier te brengen met als gevolg dat een veel grotere doelgroep interesse krijgt en de stap naar een yogales zet. Balanzs weet de juiste snaar te raken tussen nuchterheid en inspiratie en dit spreekt aan. Balanzs biedt geen fitness, geen traditionele yoga, maar een juiste Balanzs tussen die twee vormen. De grootste groep deelnemers bestaat uit beginnende yogi’s.

Uit onze data blijkt dat zo’n 90% van onze bezoekers in een omtrek van 2 km woont. Deze nieuwe en daarmee de vijfde vestiging wordt geopend in de bekende Haagse wijk Bezuidenhout. Deze locatie is zo’n 4,5 km verwijderd van de andere vestigingen. De demografie in deze buurt is een match met de doelgroep van Balanzs. De yogi’s van Balanzs zijn over het algemeen tussen de 25-40 jaar, HBO+ opgeleid en voornamelijk vrouw. 

Balansz weet zowel klanten als yogadocenten aan zich te binden. Op dit moment zijn er 4 FTE werkzaam en zijn er ongeveer 90 yogadocenten en therapeuten als zzp'er betrokken bij de vestigingen in Den Haag en Rotterdam., daarnaast is er een eigen teachers academy om docenten op te leiden.

Oprichter en eigenaar Zsoka vindt het belangrijk dat yoga voor iedereen beschikbaar is. Daarom is ze twee jaar geleden gestart met yogalessen in de Haagse paleistuinen. Dit is al twee jaar lang een groot succes. Elke zondag komen hier rond de 200 mensen op af. 


Naast een goed rendement bieden de ondernemers een incentive voor een vestiging in Rotterdam of Den Haag.

Bij een investering vanaf €1000,- ontvangt u een 10 rittenkaart ter waarde van €100,-.
Bij een investering vanaf €10.000,- ontvangt u een half jaarkaart voor onbeperkt yoga ter waarde van €420,-.
Bij een investering vanaf €50.000,- ontvangt u een lifetime membership!