Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Kenneth Smit - Lex Antonisse

Kenneth Smit - Lex Antonisse

Dit project opent op donderdag 28 juni om14:00 uur. Kenneth Smit Training is een organisatieadviesbureau dat al 30 jaar lang trainingen geeft op het gebied van management, verkoop en communicatie. Dit doen zij middels een franchiseconcept, waarbij inmiddels meer dan 80 franchisenemers zijn aangesloten. Ze richten zich op de bovenkant van de zakelijke markt. Lex Antonisse gaat zich aansluiten als franchisenemer bij Kenneth Smit. Met zijn 38 jaar ervaring als commercieel leidinggevende past hij goed als trainer bij deze formule.

€25.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Lex Antonisse t.h.o.d.n. Kenneth Smit

Gegevens
KvK: 71718427
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Leusden

Adresgegevens
Gersteland 4
3833 CS Leusden

Website

kennethsmit.com/ ›

Documenten

Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 30 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen ze onder andere met praktijkgerichte en commerciële trainingen die binden en boeien en bijdragen aan het bedrijfsresultaat van de opdrachtgevers en een succesvolle carrière van de deelnemers. Kenneth Smit richt zich bij de trainingen altijd op het verhogen van efficiency en effectiviteit van organisaties en individuen waardoor het resultaat van deze partijen kan groeien. Zo kunnen de juiste keuzes gemaakt worden op basis van continuïteit en onderlinge verbinding. Om te werken aan deze groei is er vrijwel altijd verandering nodig. Kenneth Smit begeleidt deze veranderprocessen, zowel op individueel als op groepsniveau. Hiermee creëren ze succes voor alle partijen. Trainen bij Kenneth Smit vraagt daarom om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor de deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor de opdrachtgevers, managers en human resource professionals die durven te investeren in een beter bedrijfsresultaat.

Lex Antonisse wordt franchisenemer van de succesvolle internationale salestraining formule Kenneth Smit. Lex heeft 38 jaar aan commerciële ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Hij is in 1980 begonnen als accountmanager en heeft daarmee zijn eerste commerciële ervaring opgedaan. Later heeft hij verschillende leidinggevende functies bekleed bij Nederlandse en internationale bedrijven.

De huidige arbeidsmarkt is gunstig voor Lex. Om vandaag de dag als bedrijf de gewenste bedrijfsresultaten te behalen moet men continu investeren in kennis en vaardigheden van medewerkers. Op dit moment is er sprake van een krapte op de arbeidsmarkt, wat ertoe leidt dat medewerkers of potentiële medewerkers meer en meer de keuze hebben om zelf te bepalen waar ze willen werken en tegen welke condities. Voor de werkgever betekent dit dat ze in de breedte zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden moet scheppen om personeel te werven maar zeker ook te behouden en te ontwikkelen. Het kunnen aanbieden van sales-trainingen van een gerenommeerd bedrijf als Kenneth Smit kan dan extra meewegen in de keuze.

Het project Kenneth Smit - Lex Antonisse is begeleid door Koelewijn & Partners. 
Investeer vandaag!