Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Betonstation.nl Han Olde Olthof

Betonstation.nl Han Olde Olthof

Dit project opent op maandag 11 juni om 14.00 uur. Betonstations.nl levert machines en een franchise concept voor het afhalen van kleine hoeveelheden beton en andere cementgebonden producten. Deze machine bevat de grondstoffen; zand, grind, water en cement. Op verzoek van de klant mixt de machine het gewenste product in de juiste hoeveelheid.

€75.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Han Olde Olthof

Gegevens
KvK: 06064095
Opgericht in: 10+ jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Enschede

Adresgegevens
Tinsteden 7
7547TH Enschede

Website

vloerenbedrijfhanoldeolthof.nl ›

Betonstations.nl

Betonstations.nl levert machines en een franchise concept voor het afhalen van kleine hoeveelheden beton en andere  cementgebonden producten.

Een betonstation kan aangeschaft worden door iedere zand en grindhandelaar die een goede locatie heeft om af te halen, goed bereikbaar en zichtbaar voor de eindgebruiker. Waar de klant normaal zijn zand en grind haalt om beton te maken is een logische locatie om een betonstation te starten. De grootste winst voor de eindgebruiker ligt hem in de tijdbesparing, en het gesleep met materialen. In het buitenland is het al een vrij beproefd concept, het afhalen van kleine hoeveelheden kant en klaar gemixt producten. Betonstations.nl zal binnen een paar jaar zo’n 40 afhaalpunten hebben voor haar klanten door heel Nederland.

Han Olde Olthof

Han Olde Olthof vloerenbedrijf is door Han in 1991 opgericht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leggen van zandcement dekvloeren. De vloerspecie die hiervoor nodig is, draaien ze zelf op de werkplaats. Naast eigen gebruik wordt de vloerspecie verkocht aan tegelzetters, zzp'ers en aannemers die de specie bij Han ophalen. Het draaien en leveren van specie is een goede aanvulling op de werkzaamheden binnen het bedrijf. Zes dagen in de week staan er klanten klaar met hun aanhangwagen. Omdat Han naast het bedrijf woont, wordt er een brede service verleend. Het betonstation is een prima aanvulling op het 27 jaar oude familie bedrijf.

Investeer vandaag!