Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Optivolt 5

Optivolt 5

OptiVolt zorgt voor energie- en geldbesparing door middel van installaties van energiebesparende systemen bij grootverbruikers. Dit is de vijfde keer dat OptiVolt samen met Capital Circle op zoek gaat naar investeerders voor een tweetal nieuwe projecten van OptiVolt: Hotel Zwartewater in Zwartsluis en het Raet kantoor in Amersfoort.

€150.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
OptiVolt

Gegevens
KvK: 52474607
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 11-50
Plaats: Delft

Adresgegevens
Rotterdamseweg 400 F
2629HH Delft

Website

optivolt.nl ›

Documenten

OptiVolt zorgt voor energie- en geldbesparing door middel van installaties van energiebesparende systemen bij grootverbruikers. Ook heeft OptiVolt een eigen vloeistof ontwikkeld: OptiFlow®. Dit is een warmtegeleidende, duurzame en biologisch afbreekbare vloeistof voor verwarmingssystemen, waarmee een door OptiVolt gegarandeerde energiebesparing kan worden gerealiseerd.

Klanten van OptiVolt  
Met het bedrag dat opgehaald zal worden via Capital Circle, zullen Raet en Hotel Zwartewater in Zwartsluis van energiebesparingsapparatuur voorzien worden. 

Samenwerking met Capital Circle
OptiVolt loopt regelmatig tegen het (investerings)obstakel op: bijna alle organisaties hebben te maken met de beperkte houdbaarheid van hun budget. Een deel van de projecten van OptiVolt kan nu geen doorgang vinden omdat het voorfinancieren van de energiebesparingsapparatuur een probleem oplevert. De wil en de noodzaak is er vaak wel, maar het geld is (momenteel) niet beschikbaar.

Wies Leenders is met Capital Circle een samenwerking aangegaan, zodat het geld uit de markt kan worden gehaald via crowdfunding. Particulieren en ondernemingen kunnen nu investeren in deze duurzame projecten terwijl de ondernemer zijn investering kan terugbetalen uit de maandelijkse besparing die hij behaalt uit de oplossing van OptiVolt. 

Nieuwe wetgeving
Nieuwe wetgeving verplicht grote bedrijven om te investeren in mogelijke energiebesparende maatregelen. De projecten van OptiVolt sluiten hier perfect bij aan. In het Energieakkoord is aangegeven dat de maatregelen nu ook daadwerkelijk gehandhaafd zullen worden. Bedrijven kunnen dus gecontroleerd worden of ze zich houden aan de wetgeving. 

Toekomst
Mede door de mogelijkheid van financiering door middel van crowdfunding en de nieuwe wetgeving heeft OptiVolt meer mogelijkheden en potentie, waardoor zij veel nieuwe klanten krijgt. Hierdoor zal het project OptiVolt een terugkerend project worden. 

Investeer vandaag!