Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Happy Tosti Deventer

Happy Tosti Deventer

Op dinsdag 22 mei om 14.00 uur opent het project Happy Tosti Deventer. Dit is de volgende vestiging van de franchiseformule Happy Tosti en de tweede die financiering aanvraagt via Capital Circle. De formule combineert sociale betrokkenheid met een commercieel concept. Roel van der Vegt start zijn vestiging van Happy Tosti na het winnen van de "Leeg pand = Pitchpand" in Deventer.

€90.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
R.J. van der Vegt

Gegevens
KvK: 69775141
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Deventer

Adresgegevens
Zandpoort 3 A
7411BL Deventer

Website

happytosti.nl ›

Happy Tosti is het sociale lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt. In het restaurant worden de lekkerste tosti’s gemaakt die geserveerd worden door de altijd-Happy-medewerkers met een arbeidsbeperking. Het blije gevoel dat de medewerkers van Happy Tosti uitstralen, doordat ze een gewaardeerde en uitdagende baan hebben, kan de gasten niet ontgaan. Happy Tosti vindt het vooral belangrijk dat het vrolijke gevoel wordt benadrukt terwijl de gasten genieten van een overheerlijke tosti. 

Door de commerciële en professionele horeca aanpak te combineren met sociale betrokkenheid is Happy Tosti succesvol en een bewezen concept geworden met een groeiend aantal vestigingen.

Het product ‘Happy Tosti’ heeft altijd 2 elementen: ingrediënten en beleving. Zoveel mogelijk mensen een simpel maar fantastisch product laten proeven. Het restaurant serveert niet alleen tosti’s in de meest creatieve vormen maar ook yoghurts, soepen, salade, verschillende verse sappen en huisgemaakt limonades. Door te focussen op de kwaliteit van het product en de snelle en vrolijke service, blijven de gasten terug komen.

Happy Tosti biedt een volwaardige baan aan mensen die in een reguliere organisatie buiten de boot vallen of niet tot hun recht komen, deze mensen noemt Happy Tosti de Happy Heroes. Ze bieden de mensen met een arbeidsbeperking een volwaardige kans in onze maatschappij door voor hen een leuke en uitdagende werkplek te creëren. 

Happy Tosti Deventer komt in het centrum van Deventer, het zogenaamde Kernwinkelgebied1 aan een van de drukst bezochte winkelstraten van Deventer de Lange Bisschopstraat. In deze straat zijn diverse (grote) winkelketens gevestigd waaronder, Rituals, WE, Amac en van Uffelen. Het rijksmonumentale pand op nummer 23 biedt 70 zitplaatsen, waarvan 28 terrasplaatsen. Investeer vandaag!