Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Papa John's Leiden

Papa John's Leiden

Op woensdag 3 oktober om 14:00 uur opent de aanvraag voor Papa John's Leiden. Papa John’s is een Amerikaanse formule die pizza’s thuis of op het werk bezorgt. Vanzelfsprekend is afhalen op de vestiging ook mogelijk. Het bedrijf bestaat ruim 30 jaar en beschikt wereldwijd over meer dan 5.000 vestigingspunten in meer dan 50 landen. Sinds 2016 is Papa John’s ook actief in Nederland. Momenteel zijn er 18 Papa John’s vestigingen in Nederland geopend en zullen er snel meer volgen. In Leiden is onlangs een nieuwe vestiging geopend en voorgefinancierd door de master licentiehouders zelf.

€180.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
PJ Europe Group B.V.

Gegevens
KvK: 65385438
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 6-10
Plaats: Amstelveen

Adresgegevens
Noorddammerlaan 29
1185 XZ Amstelveen

Website

papajohns.co.nl ›

Bij Papa John's draait werkelijk alles om kwaliteit. Het bedrijf werd zo'n 30 jaar geleden opgericht 'in een bezemkast' en is uitgegroeid tot een speler op wereldformaat met meer dan 5000 vestigingen in meer dan 50 landen. In Nederland is Papa John's een relatief nieuwe speler in het fast-food pizza segment. Momenteel zijn er 18 vestigingen geopend en de vestiging in de Kennedylaan te Leiden is er daar één van. Leiden is geen franchise, maar een ''corporate store" de eigenaren van de masterlicentie hebben hiermee 3 eigen vestigingen in Nederland. In het Verenigd Koninkrijk hebben de vier aandeelhouders nog eens 35 eigen vestigingen.

De ondernemers hebben de afgelopen twee jaar veel geïnvesteerd om snel, maar verantwoord te kunnen groeien. Zo is er een professioneel hoofdkantoor met ondersteuning voor de franchisenemers opgezet. Coaches helpen de eerste weken bij het openen van een winkel en begeleiden daarna de ondernemer om de gewenste omzet te behalen. Ook is er een eigen distributiecentrum waar alle franchisenemers verplicht moeten inkopen. Hierdoor is er controle op de kwaliteit van de producten.

Papa John's is een volledig ontwikkelde formule en dit biedt veel voordelen en kansen. 

  • Populaire naam, grote naamsbekendheid 
  • Eigen groothandel in Nieuwegein
  • Bewezen franchise model met uitstekende potentiële winsten
  • Gestroomlijnd, simpel & succesvol operationeel systeem
  • Hoogwaardige producten
  • Realistische initiële investering
  • Wereldwijde franchise-ondersteuning en bedrijfsadvies 

Nog een pizza bezorgrestaurant?

Jazeker!  Volgens onderzoek van ABN AMRO zijn er in het tweede kwartaal van 2017 zijn 38,6 miljoen vers bereide maaltijden bezorgd. Hieraan gaven Nederlanders in totaal 440,5 miljoen euro uit. Gemiddeld 11,40 euro per maaltijd. ABN AMRO verwacht dat de omzet van maaltijdbezorgers in 2017 tussen 1,3 en 1,4 miljard euro zal bedragen. Voor 2018 voorziet de bank een verdere groei van ongeveer 20 procent.

Papa John's richt zich met zijn assortiment vanzelfsprekend op jongeren en studenten, maar ook drukke tweeverdieners en gezinnen zullen vanwege het assortiment met verse ingrediënten en natuurlijk de snelle thuisbezorging graag gebruikmaken van deze nieuwe formule. De locatie van het bezorgrestaurant is in een van de meest lucratieve pizzadelivery markten van Nederland; Leiden.